Πώς έγινε η τραγωδία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης – Μητέρα ενός παιδιού που γύριζε από την δουλειά της σκοτώθηκε στο τροχαίο

Συγκλονίζουν οι νέες πληροφορίες για το τραγικό τροχαίο που συνέβη στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τετάρτης (1/11), όταν ένα λεωφορείο έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο, ένα ταξί και μία μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία την ζωή της η οδηγός της μηχανής, ηλικίας περίπου 40 ετών, όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Το τροχαίο συνέβη στην οδό Μοναστηρίου στο ύψος του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού. Στις 15:00 η Κατερίνα, μητέρα ενός παιδιού τριών ετών, τελείωσε την δουλειά της σε μία εταιρεία που δραστηριοποιείται με φωτογραφίες και βιβλιοθεσίες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ThessToday.gr, λίγο πριν ανέβει στο μηχανάκι της για να επιστρέψει στο σπίτι της, ένας συνάδελφός της, ο Γιώργος, της έδωσε το προστατευτικό γάντι για την μηχανή, ψελλίζοντας ένα απλό «πρόσεχε στον δρόμο». Λίγη ώρα αργότερα, η νεαρή γυναίκα παρασύρθηκε από το λεωφορείο της γραμμής 23, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε πάνω σε δύο αυτοκίνητα και την μηχανή της. Η Κατερίνα τραυματίστηκε θανάσιμα και εξέπνευσε επί τόπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, λίγο μετά τις 16.00 η εργοδότρια της Κατερίνας, ακολουθώντας την κανονική της διαδρομή, έφτασε στο σημείο του τροχαίου και αντίκρισε το μηχανάκι της υπαλλήλου της. Σε δευτερόλεπτα αντιλήφθηκε τι συνέβη και, ξέσπασε σε λυγμούς.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο οδηγός του λεωφορείου εμφάνισε απώλεια συνείδησης και αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ ακόμη δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η γυναίκα ήταν συνεπιβάτης στο δίκυκλο, το οποίο παρασύρθηκε από το λεωφορείο.

Πώς έγινε το σοκαριστικό δυστύχημα στον ΟΣΕ

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ThessToday, ο οδηγός του αστικού λεωφορείου της γραμμής 23 ξεκίνησε κανονικά από την αφετηρία που βρίσκεται στον ΟΣΕ, ωστόσο στο ύψος της οδού Αναγενήσεως φαίνεται ότι υπέστη εγκεφαλικό.

Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τον έλεγχο του μεγάλου οχήματος και να πέσει πάνω σε ένα ΙΧ, ένα ταξί και το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε η άτυχη Κατερίνα, ηλικίας περίπου 40 ετών.

Άλλες πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι ο οδηγός μίας δεύτερης μοτοσικλέτας είδε από την αρχή το περιστατικό και αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πάει καλά με τον οδηγό του λεωφορείου. Έτσι, πήδηξε την τελευταία στιγμή από την μηχανή του για να σώσει την ζωή του.

Βίντεο λίγο μετά το τροχαίο-σοκ

Μετά το τροχαίο, το αστικό λεωφορείο πέρασε πάνω από τη διαχωριστική νησίδα και κατέληξε στο απέναντι πεζοδρόμιο, κάθετα στη ροή της κυκλοφορίας.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν μοτοσικλέτες του ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο. Ο οδηγός του ταξί μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και ο οδηγός του λεωφορείου στο ΓΝΘ Ιπποκράτειο. Σημειώνεται ότι η Μοναστηρίου είχε κλείσει για αρκετή ώρα, έως ότου απομακρυνθούν από το οδόστρωμα τα εμπλεκόμενα οχήματα.

Δείτε τα βίντεο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα voria.gr. Είναι οι στιγμές λίγο μετά το θανατηφόρο τροχαίο:

Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ για το τροχαίο

Ανακοίνωση για το φρικτό δυστύχημα με μία νεκρή και τραυματίες στη Θεσσαλονίκη εξέδωσε πριν από λίγο ο ΟΑΣΘ.

«Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, εκφράζουν την οδύνη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της γυναίκας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα που συνέβη σήμερα το μεσημέρι, στην οδό Μοναστηρίου» αναφέρει ο Οργανισμός.

«Η οικογένεια του ΟΑΣΘ εκφράζει επίσης τις θερμότερες ευχές της για ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες» καταλήγει ο ΟΑΣΘ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ