Καραναστάσης: Η απάντηση για τον “πόλεμο” που δέχτηκε – “Έκλαιγα τα πρώτα βράδια και με στήριξε η Ζωή”

Ο Διαμαντής Καραναστάσης απάντησε για πρώτη φορά για τον “πόλεμο” που δέχθηκε πριν από τις εκλογές. Στη συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με την Ζωή Κωνσταντοπούλου στο “Ενώπιος Ενωπίω” δήλωσε πως “με κανιβάλισαν χωρίς να ξέρουν ποιος είμαι”.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης και πλέον βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Διαμαντής Καραναστάσης, μίλησε για τις κατηγορίες εναντίον του όταν αποφάσισε να κατέβει στην πολιτική.

«Ήταν αυτή η άγρια περίοδος που δεν μίλησα… Δεν θα γινόμουν εγώ θέμα στο μεσημεριανό και στο πρωινό σε καμία περίπτωση. Είχα τελειώσει μια τεράστια δουλειά στην Ύδρα, τηλεοπτική/κινηματογραφική και ήταν πάρα πολύ άγριο να ανοίγεις την τηλεόραση και να ακούς “ο Διαμαντής Καραναστάσης (…) Ήταν πάρα πολύ άγριο και για μένα και για τα παιδιά μου», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Αυτοί που κάνουν αυτό, αυτοί που κινούν αυτές τις διαδικασίες, δεν σκέφτονται ότι κάποιοι μπορεί να έχουν παιδιά, όταν επιτίθενται και κανιβαλίζουν με τέτοιο τρόπο έναν άνθρωπο χωρίς να ξέρουν καθόλου ποιος είναι, τι έχει προσφέρει, τι έχει κάνει, τι έχει θυσιάσει στη ζωή του και τι έχει αφήσει. Γιατί εγώ άφησα πράγματα για να ασχοληθώ… κι αυτό έχει κόστος για μένα».

«Στο πρώτο στάδιο, στα πέτρινα χρόνια που λέει και η Ζωή, έκλαιγα κάποια βράδια και είχα τη Ζωή να με παρηγορεί που ήμουν εκτός της δουλειάς μου γιατί είναι κάτι που είναι γραμμένο σε κάθε μου κύτταρο», κατέληξε ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ