Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Κηφισιά: Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – Χειροπέδες σε μία 16χρονη

Ένα νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων με θύμα μια ανήλικη σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Κηφισιά.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, λίγο μετά τις 22:00 μια ομάδα τεσσάρων κοριτσιών περικύκλωσε δύο ανήλικες στη συμβολή της οδού Παναγίτσας με τη Λεωφόρο Κηφισίας.

Οι ανήλικες αφού πρώτα άρχισαν να εξαπολύουν ύβρεις και απειλές προς τα δύο κορίτσια, στη συνέχεια επιτέθηκαν στη μια εξ αυτών και άρχισαν να τη γρονθοκοπούν με μανία, ενώ στη συνέχεια της αφαίρεσαν και ένα μικρό χρηματικό ποσό που είχε πάνω της.

Κάτοικοι που μένουν κοντά στην περιοχή ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ που μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων την ελαφρά τραυματισμένη 15χρονη που δέχθηκε την επίθεση.

Τόσο η ίδια όσο και η φίλη της που βρισκόταν μαζί της αναγνώρισαν μια 16χρονη, την οποία οι αρχές ταυτοποίησαν και στη συνέχεια τη συνέλαβαν.

Σε βάρος της 16χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση, απειλή, κλοπή και σωματική βλάβη, με την ίδια να παραπέμπεται ενώπιον εισαγγελέα ανηλίκων.

Σύμη: Εντοπίστηκαν τρεις σοροί έπειτα από βύθιση λέμβου – Σε εξέλιξη επιχείρηση του Λιμενικού

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση έρευνας και διάσωσης του Λιμενικού έπειτα από βύθιση λέμβου στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σύμης.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, μέχρι στιγμής έχουν περισυλλεγεί τρεις σοροί κι έχουν διασωθεί οκτώ άτομα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι καλές και υπό τον συντονισμό του ενιαίου κέντρου στις έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν αγνοούμενων συμμετέχουν πλωτό του Λιμενικού , ναυαγοσωστικό, τέσσερα ιδιωτικά σκάφη και ένα ελικόπτερο super puma.

Τραγωδία στην Εθνική Οδό: Διαμελίστηκε πεζός που παρασύρθηκε διαδοχικά από οχήματα

Tροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Καπανδριτίου το βράδυ της Κυριακής  15 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άτυχος άνδρας παρασύρθηκε διαδοχικά από πολλά οχήματα μετά τις 21:30 το βράδυ.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες το θύμα δεν είχε κάποια ταυτότητα επάνω του και το τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα ο άνδρας να διαμελιστεί.

Η πρώτη εικόνα δείχνει ότι ο ανδρας πιθανότατα είναι μετανάστης καθώς το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στην δομή φιλοξενίας της Μαλακάσας και δεν αποκλείεται να επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την Εθνική Οδό.

Το ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο για να παραλάβει το νεκρό άνδρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ