Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Κέντρο Αθήνας: Tροχαίο στη συμβολή Ιουλιανού και Αριστοτέλους – Ένας τραυματίας

Tροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΕΡΤ το τροχαίο έλαβε χώρα στη συμβολή των οδών Ιουλιανού και Αριστοτέλους, στο οποίο ενεπλάκη δύο αυτοκίνητα κι ένας πεζός.

Ο τελευταίος μάλιστα είναι τραυματισμένος ελαφρά.

Ζωγράφου: Συνελήφθη 34χρονος για κατ’ εξακολούθηση φθορές σε ΑΤΜ τραπεζών

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, το απόγευμα της Τρίτης 13 Ιουνίου στου Ζωγράφου, από αστυνομικούς Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 34χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο έρευνας περιστατικών φθορών σε ΑΤΜ σε διάφορές περιοχές της Αθήνας και έπειτα από αξιοποίηση αποδεικτικών μέσων, ταυτοποιήθηκε ο 34χρονος ως δράστης, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Από την έρευνα της ανωτέρω υπηρεσίας εξιχνιάστηκαν συνολικά 10 περιπτώσεις φθορών τις οποίες προκάλεσε ο κατηγορούμενος με τη χρήση πέτρας σε ΑΤΜ και διοικητικά γραφεία τραπεζών, σε Αθήνα, Ζωγράφου, Παγκράτι, Ιλίσια και Γουδί.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε δύο άτομα που είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά και taser

Δύο άτομα για κατοχή κοκαΐνης και κάνναβης συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη.

Έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησαν Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν έναν 35χρονο Αλβανικής καταγωγής στην περιοχή των Αμπελοκήπων σε επιχείρηση της οποίας τυγχάνει διαχειριστής, εντόπισαν ηλεκτρικό εκκενωτή (tazer), σε μορφή αστυνομικής ράβδου, που κατείχε παράνομα.

Επιπρόσθετα, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 78,2 γραμμάρια κοκαΐνης,
  • Φυσίγγια και γεμιστήρας πυροβόλου όπλου,
  • Αναδιπλούμενο μαχαίρι,
  • Τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης,
  • Ζυγαριά ακριβείας
  • Χρηματικό ποσό 170 ευρώ.

Παράλληλα, σε διπλανή επιχείρηση, στην οποία είναι διαχειριστής επίσης ο 35χρονος , έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε και κατασχέθηκε από την κατοχή 23χρονου υπαλλήλου μικροποσότητα κάνναβης, ο οποίος και συνελήφθη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πάτρα: Νεκρός 53χρονος που έπεσε από μπαλκόνι

Συναγερμός σήμανε σε ΕΚΑΒ και Αστυνομία στην Πάτρα το μεσημέρι της Τρίτης 13 Ιουνίου, όταν ένας άνδρας έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Βορείου Ηπείρου, στην Πάτρα, όταν ένας 53χρονος βρέθηκε στο κενό έπειτα από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας διεκομίσθη στο νοσοκομείο, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα, άφησε την τελευταία του πνοή.

Τέλος, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, πρόκειται για άνθρωπο γνωστό από την ενασχόλησή του με τα ΜΜΕ της Πάτρας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Σεισμός 3,2 Ρίχτερ στην Αταλάντη

Σεισμός 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην Αταλάντη.

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 12 χλμ νοτιοδυτικά της Αταλάντης, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 11,8 χλμ.

σεισμός Αταλάντη

Καλαμάτα: Η στιγμή της σύγκρουσης του αυτοκινήτου με το πατίνι στο οποίο επέβαιναν δύο παιδιά – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Βίντεο ντοκουμέντο από το πολύ σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στην Καλαμάτα, όπου δυο παιδιά ηλικίας περίπου 15 ετών που επέβαιναν σε πατίνι παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε η ΕΡΤ, τα δύο παιδιά συνεχίζουν την πορεία τους χωρίς να ελέγξουν αν περνά διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να τα παρασύρει αυτοκίνητο στην διασταύρωση των οδών Κρήτης και Εθνικού Σταδίου.

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από την σύγκρουση το πατίνι με το αγόρι ηλικίας περίπου 15 ετών κατέληξε κάτω από το αυτοκίνητο, ενώ το επίσης 15χρονο κορίτσι χτύπησε πάνω στο παρμπρίζ του οχήματος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα δυο παιδιά έχουν διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Το 15χρονο αγόρι ανταποκρίνεται στην επικοινωνία με τους γιατρούς και θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακτινολογικό έλεγχο, ενώ καλή θεωρείται η κατάσταση της υγείας της 15χρονης.

Viral η πατάτα που έβγαλε παραγωγός στην Λήμνο – ΦΩΤΟ

Μπορεί να μοιάζει με φάρσα, αλλά δεν είναι.

Το πρωί της Τρίτης 13 Ιουνίου ένας παραγωγός στην Λήμνο πήγε στο χωράφι του προκειμένου να μαζέψει πατάτες. Ενώ μάζευε παρατήρησε ότι μία πατάτα ήταν κάπως διαφορετική από τις υπόλοιπες.

Τότε ήταν που παρατήρησε καλύτερα και είδε ότι η πατάτα ήταν σε σχήμα ανδρικού μορίου. Ο παραγωγός δεν πίστευε στα μάτια που την έβγαλε φωτογραφία. Όπως ήταν λογικό, όταν έδειξε στους συγχωριανούς τους στο καφενείο του χωριού την πατάτα έγινε χαμός.

Δείτε την περίεργη πατάτα

Πατάτα Λήμνος

Μύκονος: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε γαϊδουράκι – Παστουρωμένη βρέθηκε η μαμά του

Ακόμα ένα περιστατικό κακοποίησης ζώων βλέπει το φως της δημοσιότητας, με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από δύο γαϊδουράκια στη Μύκονο να ραγίζουν καρδιές.

Σύμφωνα με αναρτήσεις στα social media, ασυνείδητος οδηγός χτύπησε με το αυτοκίνητό του ένα γαϊδουράκι και το εγκατέλειψε χτυπημένο, ενώ η μαμά του εντοπίστηκε δεμένη και στα τέσσερα πόδια, ακριβώς δίπλα του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το άτυχο γαϊδουράκι με τη βοήθεια πολιτών μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο, όπου δυστυχώς κατέληξε.

Όσον αφορά στη μαμά του άτυχου γαϊδουριού, αφού της έβγαλαν πρώτα τα σχοινιά, στη συνέχεια την μετέφεραν σε ασφαλές σημείο.

Η ανάρτηση με το νεκρό γαϊδουράκι έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τους χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να απαιτούν στα σχόλια να αποδοθεί δικαιοσύνη για το νεκρό γαϊδουράκι και να σταματήσει η βάναυση πρακτική του παστουρώματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ