Γιάννης Πουλόπουλος: Η απώλεια του αδερφού, ο σεξουαλικός προσανατολισμός και το… γυναικείο bullying

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» βρέθηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μοιράστηκε, καθοριστικές στιγμές της προσωπικής του ζωής, αλλά και από συνεργασίες-«σταθμούς», της τηλεοπτικής του πορείας.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την απώλεια του αδελφού του, για τη στιγμή που ανακάλυψε τον εαυτό του και τον σεξουαλικό του προσδιορισμό, που αποφάσισε να μοιραστεί δημόσια, για το bullying από τις γυναίκες και τη στήριξη της οικογένειάς του.

Ποιο είναι το μυστικό της δυνατής 14χρονης σχέσης με τον σύντροφό του; Για ποιο λόγο αντί να μιλήσει με την Ευαγγελία Αραβανή κατέληξε να τρώει… ραβανί; Ποιο σχόλιο συναδέλφου, τον έκανε να κλαίει ασταμάτητα;

Επίσης, αναφέρθηκε στην εκρηκτική σχέση του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, καθώς και στη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε για την πρώτη φορά που βγήκε στην τηλεόραση, με το ζόρι και μετά από τσακωμό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο σύντροφός του και το σύμφωνο συμβίωσης

«Δεν έχω παντρευτεί, έχουμε κάνει σύμφωνο και ήμουν το νο2 στην Ελλάδα. Το έκανα πολύ συνειδητά, το κράτησα για εμένα και τον ανθρωπό μου. Ο λόγος που αποφάσισα να μιλήσω τώρα, είναι γιατί αργά ή γρήγορα θα τελειώσει ο κύκλος της τηλεόρασης και δεν θα ήθελα να μείνει το αποτύπωμά μου από τη Eurovision. Ανακάλυψα τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου πολύ αργά γιατί είχαμε ένα βαρύ πένθος στην οικογένειά μου, έχασα τον αδερφό μου σε ηλικία 20 ετών. Από μικρός ήμουν μέσα στα βιβλία, διάβαζα 6 ώρες στο δημοτικό και μετά ταλαιπωρήθηκα πολύ», δήλωσε αρχικά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να μιλάω κανονικά για τον άνθρωπό μου, χωρίς να γίνεται “είδηση”. Είναι μια σχέση 14 ετών. Εγώ όταν ρωτήθηκα, είπα την αλήθεια, τι θα έλεγα, ότι έχω παντρευτεί και κρατάω μυστική τη ζωή μου. Αυτό είχε κι ένα κόστος, άκουσα και τα σχόλιά μου», πρόσθεσε.

«Έχουμε μεγαλώσει με ένα στερεότυπο άντρας,γυναίκα και παιδιά και είναι δύσκολο να ξεφύγεις. Όταν ξεκίνησα ψυχοθεραπεία, μου είπε ο γιατρός μου ότι είχα μια κατάθλιψη που προσπαθούσε να ξεπεράσω μέσα από τη δουλειά. Δουλεύω από τα 19 τρεις δουλειές ασταμάτητα. Ήμουν σαν ρομπότ που δεν έβλεπα τι γινόταν γύρω μου», εξομολογήθηκε.

Τα αρνητικά σχόλια

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε: «Μπούλινγκ στην ενήλικη ζωή μου έχω δεχτεί σε κάποιες εκπομπές. Μου έχει τύχει να είναι συνεργάτης η οποία μου έλεγε ότι η φωνή μου είναι περίεργη και δεν κάνω για την εκπομπή γιατί είναι οικογενειακή. Οδηγούσα και έτρεχαν ποτάμια τα δάκρυα, έκλαιγα και δεν ήξερα τι να κάνω. Έλεγα”αυτό πώς μπορεί να το αλλάξεις; Δεν σε θέλουν”. Συνεργάτης τώρα στη δουλειά έκανε ομοφοβικό σχόλιο και κάποιοι γέλασαν. Λέω έχω φτάσει 50 χρονών για να τα περνάω αυτά;», αποκάλυψε.

«Το μεγαλύτερο μπούλινγκ το έχω δεχθεί από γυναίκες και σκέφτομαι ότι κάποιες είναι μανούλες. Αν το παιδί τους είναι έτσι, πώς θα το δεχτούν;», συνέχισε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Οι γονείς μου έχω βιώσει πολύ μεγάλο πόνο, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να χάνεις το παιδί σου. Συγκινούμαι γιατί είναι περήφανοι για εμένα», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

Η πρώτη τους γνωριμία

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από την ψυχοθεραπεία. Σκέψου ένα παιδί που ανακαλύπτει τον εαυτό του μετά τα 25. Πίστευα ότι τα παιδιά σαν κι εμένα δεν θα μπορέσουν ποτέ να κάνουν σχέση. Ο λόγος που αποφάσισα να μιλήσω για εμένα, είναι για να πω ότι γίνεται και γίνεται και πανεύκολο. Εγώ γνώρισαν τον ανθρωπό μου τελείως τυχαία από σεμινάρια για να βελτιώσω τον τρόπο γραφής μου. Γνωριστήκαμε ένα βράδυ Σαββάτου και δεν χωρίσαμε από τότε ποτέ. Οι φίλοι μας κοροϊδεύουν και μας λένε ότι είμαστε άλλη version του Φρέντυ Γερμανού και της Ιωαννίδου», είπε.

«Την πρώτη φορά τον ανάγκασα να έρθει σε ένα κοσμικό πάρτι, όπου συνάντησε την Τάμτα και τη ρώτησε τι δουλειά κάνει. Άλλη φορά του ζήτησα να μου θυμίσει να πάρα την Αραβανή κι εκείνος σταμάτησε σε ζαχαροπλαστείο για να πάρω ραβανί, γλυκό», αποκάλυψε.

«Κοιμόμαστε κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου»

«Ολοκληρώνω τον κύκλο μου στην τηλεόραση γιατί το χρωστάω στον σύντροφό μου, είχα πει στην Ελένη Μενεγάκη», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος του είπε ότι θα κλείσει τον κύκλο του μαζί του, όταν αποφασίσει να ξάνει ξανά πρωινό.

«Θα ήθελα να κάνω ένα reunion και να κλείσουμε όλοι μαζί», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Εγώ έχω μια καινούρια επιχείρηση στη Μύκονο και επειδή εκείνος είναι εκεί κι εγώ είμαι εδώ, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ο χειμώνας ήταν μαρτυρικός για εμένα φέτος. Εγώ με τον σύντροφό μου έχουμε μάθει να κοιμόμαστε κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, επειδή δεν μπορούμε να το κάνουμε δημόσια. Δεν είναι η Ελλάδα σε αυτό το επίπεδο», δήλωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος και πρόσθεσε:

«Δεν χρωστάω σε κανέναν κερατά. Δεν το κάνω γιατί ό,τι και να λέμε, η Ελλάδα δεν είναι σε αυτό το επίπεδο. Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δεχτεί μπούλινγκ».

«Έχουμε πει ότι πρέπει να διαπραγματευτούμε με τον Νίκο Κοκλώνη, τον οποίο αιώνια θα ευγνωμονώ, όπως και την Κατερίνα Καινούργιου. Είμαστε σε φάση που διαπραγματευόμαστε, θα ήθελα να συνδυάσω προσωπική ζωή και τηλεόραση, αλλά αν δεν συμβαδίζουν θα κάνω το πρώτο», ξεκαθάρισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ