Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Τραγωδία στην Χαλκιδική: 66χρονος έχασε τη ζωή του έπειτα από ανατροπή του αυτοκινήτου του και πρόσκρουση σε δέντρα

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr, λίγο μετά τις 19:00 και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, αυτοκίνητο που οδηγούσε 66χρονος άνδρας, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε δύο δέντρα και ανετράπη, στην Επαρχιακή Οδό Νέων Μουδανιών – Νικήτης, στον οικισμό Βατοπέδι Πολυγύρου Χαλκιδικής.

Επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αποτελούμενο από έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα, οι οποίοι ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του τον άτυχο άνδρα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 66χρονο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

Τροχαίο στην Φθιώτιδα: Φορτηγό με γουρούνια έφυγε εκτός δρόμου

Τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής(11/6) σε επαρχιακό δρόμο της Φθιώτιδας. Δεν χτύπησαν οι δύο επιβαίνοντες, όμως σκοτώθηκε ένα από τα ζώα που μετέφεραν.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής όταν φορτηγάκι που ήταν φορτωμένο με γουρούνια, σε μια στροφή του δρόμου, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, βρέθηκε εκτός οδοστρώματος. Το όχημα επέστρεφε από την Χαλκίδα με προορισμό την Ευρυτανία και βρισκόταν στον επαρχιακό δρόμο Μακρακώμης – Φουρνάς κοντά στη διασταύρωση Παλαιόκαστρου.

Όπως αναφέρει το Lamiareport.gr οι δύο επιβάτες του οχήματος δεν τραυματίστηκαν, όμως το ένα από τα ζώα που ήταν στην καρότσα έχασε τη ζωή του.

Δείτε τις εικόνες:

Θεσσαλονίκη: Φίδι προκάλεσε πανικό μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Φλώρινας

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε υπεραστικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας thestival.gr, μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Φλώρινας εντοπίστηκε ένα φίδι. Η παρουσία του φιδιού έγινε αντιληπτή στη διάρκεια του δρομολογίου Θεσσαλονίκη – Φλώρινα. Στη θέα του φιδιού οι επιβάτες πανικοβλήθηκαν. Ο οδηγός αναγκάστηκε να επιστρέψει στον Σταθμό Μακεδονία. Το φίδι από την… τρύπα κλήθηκε να βγάλει η Πυροσβεστική.

Πως βρέθηκε το φίδι στο λεωφορείο;

Λίγες ώρες νωρίτερα το συγκεκριμένο λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Φλώρινα – Θεσσαλονίκη. Μία από τις επιβάτιδες κουβαλούσε μαζί της το κατοικίδιό της, ένα κοραλόφιδο. Όταν το λεωφορείο έφτασε στη Θεσσαλονίκη, η γυναίκα αποβιβάστηκε χωρίς να πάρει μαζί της το φίδι της.

Καθώς το λεωφορείο ξεκίνησε το δρομολόγιο προς τη Φλώρινα, οι επιβάτες του συνειδητοποίησαν ότι μαζί τους ταξιδεύει ένα ερπετό. Το όχημα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική. Οι επιβάτες κατέβηκαν από το λεωφορείο και οι πυροσβέστες παρέμειναν εκεί μέχρι να φτάσει η ιδιοκτήτρια του κοραλόφιδου.

Η περιπέτεια των επιβατών είχε αίσιο τέλος και η γυναίκα έσμιξε ξανά με το αγαπημένο της ερπετό.

Λαμία: Ξεχασμένη κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας κινητοποίησε την Πυροσβεστική – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το βράδυ της Δευτέρας, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Λαμία, έπειτα από ξεχασμένη… κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας.

Οι καπνοί που έβγαιναν από το οίκημα, το οποίο βρίσκεται δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα, κινητοποίησαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport, σε διαμέρισμα επί της οδού Αιγίνης, μία κατσαρόλα φαίνεται να είχε ξεχαστεί στη φωτιά και είχε γεμίσει ο τόπος καπνούς.

Το ανησυχητικό ήταν ότι η ιδιοκτήτρια απουσίαζε και αυτό μεγάλωσε την αγωνία των γειτόνων που είδαν τελικά τους πυροσβέστες να ανοίγουν την πόρτα και να απομακρύνουν το καμένο σκεύος.

Δείτε βίντεο:

Συνολικά επιχείρησαν τρία οχήματα, ενώ ακόμη δύο ήταν σε ετοιμότητα, καθώς δε γνώριζαν το μέγεθος της ζημιάς και αν είχε επεκταθεί η φωτιά.

Επίσης πληρώματα των Ομάδων ΔΙΑΣ και της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σημείο και έκλεισαν την οδό για την απρόσκοπτη διέλευση των πυροσβεστικών οχημάτων.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες:

Στα χέρια των Αρχών μέλη κυκλώματος εκβιαστών – Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Επιχείρηση του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της ασφάλειας Αττικής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από το απόγευμα της Δευτέρας 12 Ιουνίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΕΡΤ, μέχρι στιγμής από την έρευνα προέκυψαν στοιχεία σε βάρος ατόμων, τα οποία δραστηριοποιούνται στο χώρο της νύχτας κυρίως στα νότια προάστια και εκτελούν συμβόλαια -κατά παραγγελία- για βαρύτατους ξυλοδαρμούς, εξαναγκασμό προς εξόφληση οφειλών, αλλά και για υπηρεσίες προστασίας καταστημάτων.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί 7 προσαγωγές σε βάρος των οποίων προέκυψαν σημαντικά στοιχεία.

Να σημειωθεί πως έρευνα της Δίωξης Εκβιαστών ξεκίνησε λίγο μετά τη διπλή στυγερή δολοφονία των 2 ατόμων στον Κορυδαλλό. Τις επόμενες ώρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. για τον τρόπο δράσης του κυκλώματος, καθώς επίσης και για τα αποτελέσματα της έρευνας.

Βόλος: Στο νοσοκομείο με δύσπνοια αγοράκι 1,5 ετών

Στο νοσοκομείο Βόλου διακομίστηκε με δύσπνοια ένα αγοράκι 1,5 ετών, το πρωί της Δευτέρας (12/6).

Το παιδί μεταφέρθηκε από την Αλόννησο στο λιμάνι του Βόλου με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr το αγοράκι, που αντιμετώπισε δύσπνοια, μεταφέρθηκε με το ιδιωτικό σκάφος «Άξιον Εστί» στο λιμάνι του Βόλου στις 7.30 το πρωί. Στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Βόλου.

Δολοφονία 23χρονου: Αποκαλυπτική η κατάθεση των φίλων του για τον δράστη και την αιτία του καβγά

Έναν Αλβανό αναζητούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ ως ύποπτο για την δολοφονία του 23χρονου, ο οποίος άφησε τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή στα επείγοντα του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν οι αστυνομικοί, ο δράστης είναι ένας άνδρας ομοεθνής του 23χρονου. Οι φίλοι του θύματος υπέδειξαν τον συγκεκριμένο άνδρα στις καταθέσεις τους ως τον δράστη της δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι φίλοι του 23χρονου αποκάλυψαν ότι το θύμα και ο φερόμενος δράστης διαπληκτίστηκαν έντονα. Τότε ο δράστης έβγαλε ένα μαχαίρι και κατάφερε δύο χτυπήματα στην ωμοπλάτη του 23χρονου. Η αιτία για τον καβγά ανάμεσα στους δύο άνδρες φέρεται να είναι μία γυναίκα.

Οι φίλοι του 23χρονου βρίσκονταν μαζί του την ώρα της συμπλοκής και στη συνέχεια τον μετέφεραν στον «Ευαγγελισμό». Όταν κατάλαβαν ότι κινδύνευε η ζωή του οι φίλοι του εξαφανίστηκαν και εντοπίστηκαν μερικές ώρες αργότερα από την αστυνομία. Έδωσαν κατάθεση και φέρονται να είπαν ότι η συμπλοκή έγινε στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 23χρονος κατέληξε την ώρα που οι γιατροί ετοιμάζονταν να τον χειρουργήσουν. Έτσι στις 05:20 τα ξημερώματα γιατρός του Ευαγγελισμού τηλεφώνησε στην αστυνομία και ενημέρωσε ότι ένας νεαρός άνδρας έχασε την ζωή του μετά από μαχαίρωμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ