Κορυδαλλός: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς με καλάσνικοφ – Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών κάνουν λόγο οι Αρχές

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στον Κορυδαλλό, επί της οδού Σοφίας Βέμπο.

Κορυδαλλός: Πυροβολισμοί με καλάσνικοφ επί της Σοφίας Βέμπο – Πληροφορίες για έναν νεκρό κι έναν τραυματία

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες της επίθεσης άνοιξαν πυρ με αυτόματο όπλο, τύπου καλάσνικοφ, εναντίον δύο ανδρών που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό τους, μάρκας Smart.

Ο ένας πέθανε ακαριαία, ενώ ο δεύτερος, ο οποίος ήταν και συγγενής του πρώτου θύματος, εξέπνευσε λίγο αργότερα, μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας που ήταν παρκαρισμένο το Smart.

Οι δράστες της επίθεσης διέφυγαν με ένα μαύρο τζιπ, με την Αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ να σημειωθεί πως το ένα από τα δύο θύματα είχε απασχολήσει τις Αρχές για μία πολύ σοβαρή υπόθεση οπαδικής βίας

Στις φλόγες το όχημα

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η Αστυνομία έστειλε σήμα πως έχει εντοπίσει ένα μαύρο τζιπ, πλησίον της Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, στον Ασπρόπυργο, το οποίο είναι παραδομένο στις φλόγες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα ήταν πρόσφατα κλεμμένο και φαίνεται να είναι αυτό που χρησιμοποίησαν οι δράστες της μαφιόζικης επίθεσης στον Κορυδαλλό.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής με 6 Πυροσβέστες και 2 οχήματα.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ