Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Αλεξανδρούπολη: Επτά μετανάστες τραυματίστηκαν σε τροχαίο – Δύο άτομα δίνουν μάχη για τη ζωή τους

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με επτά τραυματίες σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην είσοδο της Αλεξανδρούπολης από την περιοχή του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αυτοκίνητο που μετέφερε μετανάστες προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού με αποτέλεσμα και οι επτά επιβαίνοντες να τραυματιστούν και να μεταφερθούν με ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο της πόλης.

Σε άσχημη κατάσταση οι δύο εκ των τραυματιών οι οποίοι δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Το αυτοκίνητο που έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και κυριολεκτικά κόπηκε στη μέση από την σφοδρότατη σύγκρουση. Χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό των επτά μεταναστών.

Στο σημείο έσπευσαν και συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ που απομάκρυναν τα φωτιστικά σώματα που κρεμόταν στον αέρα.

Εφιάλτης στο Κολωνάκι για 17χρονη: Καταγγέλλει ότι την νάρκωσαν και την βίασαν – Συνελήφθη 35χρονος, αναζητείται ο φίλος του

Τον εφιάλτη έζησε μία 17χρονη σε μπαρ στο Κολωνάκι, καθώς, όπως καταγγέλλει, έπεσε θύμα βιασμού, αφού της έριξαν κάτι στο ποτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 17χρονη μαζί με ακόμη μία κοπέλα γνώρισαν δύο άνδρες (32 και 35 ετών) σε μαγαζί με ναργιλέδες στην Ηλιούπολη. Στην συνέχεια πήγαν σε ένα μπαρ στο Κολωνάκι, όπου ένας από τους δύο άνδρες φέρεται να έριξε ναρκωτική ουσία στο ποτό της 17χρονης, με αποτέλεσμα εκείνη να ζαλιστεί και να έχει πλήρη απώλεια μνήμης για ώρες.

Όπως ανέφερε στις Αρχές, ξύπνησε ημίγυμνη το επόμενο μεσημέρι στο σπίτι του 32χρονου μαζί με τον 35χρονο άνδρα, ο οποίος της αποκάλυψε πως είχαν συνευρεθεί, χωρίς ωστόσο η ίδια να έχει καμία μνήμη από αυτό.

Η 17χρονη μετέβη σε αστυνομικό τμήμα και προχώρησε σε μηνύσεις.Ο 35χρονος συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, ενώ ο 32χρονος αναζητείται από την αστυνομία.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Όποιος είναι ”ευαίσθητος” να κάνει skip – Η συγκλονιστική φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram

Τον λόγο για τον οποίο έχει «χαθεί» το τελευταίο διάστημα αποκάλυψε μέσω Instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ανέφερε πως ακολουθεί μία δύσκολη ιατρική μέθοδο προκειμένου να αποκαταστήσει το δέρμα στον λαιμό της, δημοσιεύοντας παράλληλα μία φωτογραφία από την πλάτη της.

«Είμαι λίγο δύσκολα και περιορισμένη αυτή την περίοδο, ο λόγος το επόμενο story για να καταλάβετε τον λόγο. Όποιος είναι ευαίσθητος να κάνει skip» έγραψε σε Instastory η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Παλιοσπύρου

Στο επόμενο story που ανέβασε στο Instagram, εξήγησε: «Βλέπετε δύο διατατήρες στην πλάτη μου κάτω από το δέρμα μου. Τους τελευταίους κανά 2 μήνες είμαι έτσι. Είναι μία ιατρική μέθοδος για να αντικαταστήσω το δέρμα στο λαιμό μου, για να μπορώ να στρίβω το κεφάλι μου. Ξέρω είναι δύσκολο να το καταλάβετε…». Σε έναν μήνα θα αφαιρεθούν, πρόσθεσε.

Παλιοσπύρου

Παράλληλα, όπως είπε στις αρχές Μαΐου έχει ένα ακόμα προγραμματισμένο χειρουργείο. «Μέχρι τότε κάνω διάφορες θεραπείες, υπερβαρικού οξυγόνου, prp, πηγαίνω στη γιατρό μου δύο φορές την εβδομάδα» πρόσθεσε.

Νάξος: Απαγχονισμένος βρέθηκε ο γιος δημοσιογράφου

Απαγχονισμένος στην αποθήκη του σπιτιού του στη Χώρα της Νάξου βρέθηκε ο Λέσλι Τζώρτζης, γιος της δημοσιογράφου Ρούλας Μπράουν.

Σύμφωνα με τo naxostimes, ο νεκρός εντοπίστηκε σήμερα από τη σύζυγό του. Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα ειδοποίησε άμεσα τις Aρχές και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ τον κατέβασε από το σχοινί με το οποίο κρεμάστηκε.

Στο σημείο έχουν ξεκινήσει έρευνες από το ΑΤ Νάξου, για να διαπιστωθεί αν υπήρξε κάποια επίθεση, αν και όλα τα σημάδια μέχρι στιγμής, δείχνουν αυτοκτονία.

Η σορός θα μεταφερθεί στον Πειραιά για νεκροψία-νεκροτομή.

Η μητέρα του εκλιπόντος, δημοσιογράφος Ρούλα Μπράουν δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στις Κυκλάδες, όπου ίδρυσε και τον ραδιοσταθμό ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ FM.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ