Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στην Άρτα – Αισθητός σε αρκετές περιοχές

Σεισμός μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Άρτα.

Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Αθηνών το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 10χλμ, ενώ το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στα 23χλμ νότια-νοτιοανατολικά της Άρτας, ενώ φαίνεται να έχει γίνει αισθητός σε αρκετές περιοχές.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές

Από την άλλη πλευρά το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο υποστηρίζει ότι το εστιακό βάθος ήταν στα 18χλμ και το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στα 12χλμ ανατολικά της Αμφιλοχίας.

Ηράκλειο: 12χρονος υπέστη εγκαύματα από ηλεκτροπληξία

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας στο ΕΚΑΒ για ένα μικρό παιδί που υπέστη εγκαύματα από ηλεκτροπληξία στο Ηράκλειο.

Το 12χρονο παιδί διεκομίσθη αρχικά στο Κέντρο Υγείας των Μοιρών και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας cretapost.gr η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και νοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί χτυπήθηκε από το ρεύμα στην προσπάθεια του να βάλει μια ηλεκτρική συσκευή στην πρίζα.

Συνελήφθη 40χρονος στη Νέα Φιλαδέλφεια – Άρπαξε το κράνος μοτοσικλέτας που άνηκε σε αστυνομικό

Συνελήφθη, το μεσημέρι της Δευτέρας 20 Μαρτίου, ένας 40χρονος ημεδαπός στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ο 40χρονος βρέθηκε σε πυλωτή μιας πολυκατοικίας, όπου και προσπάθησε να κλέψει ένα κράνος μοτοσικλέτας, το οποίο άνηκε σε αστυνομικό.

Ο δράστης ωστόσο, έγινε αντιληπτός από τον παθόντα με αποτέλεσμα να συλληφθεί λίγη ώρα αργότερα και να οδηγηθεί στο ΑΤ Χαλκηδόνας.

ΟΣΕ: Η ενιαία Τηλεδιοίκηση της Λάρισας άρχισε να φθίνει και να υπολειτουργεί από το 2015

Είκοσι ημέρες έχουν περάσει από εκείνο το μοιραίο βράδυ στα Τέμπη, όπου, έπειτα από την σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών, έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι.

Από την επόμενη κιόλας μέρα ξεκίνησε η έρευνα στο να γίνει επιτέλους γνωστό, τι έφταιξε τελικά και δεν λειτούργησε ο πίνακας τηλεδιοίκησης στην Λάρισα, που απέφερε την μοιραία σύγκρουση.

Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου ο διευθυντής συντήρησης του ΟΣΕ βγήκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και είπε πως ο πίνακας τηλεδιοίκησης το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου λειτούργησε κανονικά και πως ο σταθμάρχης «έχει δυνατότητα να παρακολουθεί την πορεία του τρένου, έβλεπε την πορεία του τρένου ότι μπήκε στην παρακαμπτήριο».

Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο ΟΣΕ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία κάνει γνωστό τι ακριβώς συνέβη με την ενιαία Τηλεδιοίκηση της Λάρισας, ενώ διευκρινίζει πως η ενιαία Τηλεδιοίκηση Λάρισας που ήλεγχε το τμήμα από Δομοκό μέχρι και το Πλατύ άρχισε να φθίνει και να υπολειτουργεί από το 2015 μέχρι που κατέπεσε εντελώς τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ενιαία Τηλεδιοίκηση Λάρισας που έλεγχε το τμήμα από Δομοκό μέχρι και Πλατύ, άρχισε σταδιακά να φθίνει και να υπολειτουργεί από το 2015 μέχρι που κατέπεσε εντελώς τα επόμενα χρόνια.

Ενδιάμεσα όλη αυτή την περίοδο δεν κατέστη δυνατόν να αναταχθεί και να συντηρηθεί ώστε να λειτουργήσει εκ νέου. Τα μέσα του 2019 με την επανεκκίνηση της Σύμβασης 717, που είχε σταματήσει, ξεκίνησε το σύνολο των εργασιών για την καταρχήν ανάταξη και θέση σε λειτουργία των τοπικών Τηλεδιοικήσεων από τον ΠΑΛΑΙΟΦΑΡΣΑΛΟ μέχρι το ΠΛΑΤΥ, ώστε εν συνεχεία το σύνολο αυτών (15 στο τμήμα αυτό) να διασυνδεθεί σε ενιαία απεικόνιση και χειρισμό που θα αποτελέσει την ενιαία Τηλεδιοίκηση στο τμήμα από Δομοκό μέχρι
Πλατύ.

Στα πλαίσια της σταδιακής ανάταξης και θέση σε λειτουργία των τοπικών Τηλεδιοικήσεων ήδη από τον Νοέμβριο του 2022 έχουν παραδοθεί με ΔΠΧ και λειτουργούν 7 τοπικές Τηλεδιοικήσεις (ΠΑΛΑΙΟΦΑΡΣΑΛΟΥ, ΔΟΞΑΡΑ, ΟΡΦΑΝΑ. ΚΡΑΝΩΝΑ, ΜΕΖΟΥΡΛΟΥ, ΛΑΡΙΣΑΣ) ενώ συνεχίζεται και η ανάταξη των υπολοίπων.

Ιδιαίτερα η τοπική Τηλεδιοίκηση του σταθμού της Λάρισας, την οποία όμως δεν επισκέφθηκε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, έχει πιστοποιηθεί επίσημα και έχουν κατατεθεί στις Ανακριτικές Αρχές αλλά και στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής όλα τα σχετικά επίσημα έγγραφα που αποδεικνύουν την ύπαρξη αυτής, αλλά και την κανονική & αδιάληπτη
λειτουργία της από τον Νοέμβριο του 2022.

Εν συνεχεία ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είδε τις εγκαταστάσεις της τοπικής Τηλεδιοίκησης στο ΤΧ1 ενώ δεν επισκέφτηκε το Κέντρο Τηλεδιοίκησης Θεσσαλονίκης όπου οι Τηλεδιοικητές Βάρδιας θα τον ενημέρωναν επίσημα αποκομίζοντας με τον τρόπο αυτό προσωπική αντίληψη του αν υπάρχει και λειτουργεί Τηλεδιοίκηση Θεσσαλονίκης.

Η Τηλεδιοίκηση αυτή τέθηκε σε λειτουργία το 2021, εκτείνεται από τον ΣΣ ΠΛΑΤΥ – ΤΧ1 – ΤΧ5 και από ΤΧ1-ΣΣ ΣΤΡΥΜΩΝΑ γίνονται χαράξεις δρομολογίων, απεικόνιση της κίνησης των τρένων με ενδείξεις Φωτοσημάτων, ενώ έχει λάβει και την πιστοποίηση λειτουργίας ETCS.

Τέλος στο σημείο αυτό πρέπει να αναφερθεί ότι το τοπικό κέντρο Τηλεχειρισμού ΤΧ1 παρουσίαζε προβλήματα λειτουργίας του λόγω παλαιότητας εξοπλισμού και έλλειψης διαθέσιμων ανταλλακτικών. Με σκοπό την επίλυση αυτών η ΕΡΓΟΣΕ υλοποιεί ήδη την Σύμβαση 713 που προβλέπει την ανάταξη και εκσυγχρονισμό του».

Στέλεχος ΟΣΕ: Ο πίνακας τοπικής τηλεδιοίκησης λειτουργούσε κανονικά τη μοιραία νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου

Ο πίνακας –τοπικής- Τηλεδιοίκησης λειτουργούσε κανονικά τη μοιραία νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου τόνισε ο Ζαχαρίας Στουρνάρας.

Ο διευθυντής συντήρησης του ΟΣΕ μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, είπε: «Ο σταθμάρχης έχει δυνατότητα να παρακολουθεί την πορεία του τρένου, έβλεπε την πορεία του τρένου ότι μπήκε στην παρακαμπτήριο».

Ειδικότερα, όπως επισήμανε «ο τοπικός πίνακας χειρισμού τοπικής τηλεδιοίκησης του σταθμού Λάρισας, λειτουργούσε και λειτουργεί αυτόματα για τη χάραξη δρομολογίων, και στις 28 Φεβρουαρίου που έγινε το συμβάν και σήμερα που κάναμε τις δοκιμές, και τις προηγούμενες μέρες, όλες οι χαράξεις πραγματοποιούνται από εδώ χωρίς κανένα πρόβλημα».

Ερωτηθείς αν μπορούσε ο 59χρονος σταθμάρχης να αποτρέψει τη σύγκρουση, το στέλεχος του ΟΣΕ απάντησε «Βεβαίως. Ο πίνακας λειτουργούσε κανονικά, η διαφορά είναι ότι δεν έγινε χειρισμός αυτόματης χάραξης δρομολόγιου, ούτως ώστε το τρένο να συνεχίσει την πορεία του στην άνοδο, παρά πέρασε από την ξεχασμένη σε παρακαμπτήριο αλλαγή 118Α, και μπήκε στη γραμμή καθόδου αμφίδρομα, και προκάλεσε το μοιραίο.

Ο σταθμάρχης είναι υποχρεωμένος καταρχήν, να κάνει αυτόματη χάραξη για να προστατευτεί από το ίδιο το σύστημα. Το ίδιο το σύστημα προστατεύει, δίνει ασφάλεια στην κυκλοφορία» ξεκαθάρισε ο κ. Στουρνάρας.

Και εάν το είχε πράξει αυτό, συνέχισε, οι ξεχασμένες αλλαγές που ήταν σε παρακαμπτήριο θα είχαν από το σύστημα διευθετηθεί και θα είχε θα αποφευχθεί όλο αυτό το συμβάν. Ο σταθμάρχης έχει δυνατότητα να παρακολουθεί την πορεία του τρένου, έβλεπε την πορεία του τρένου ότι μπήκε στην παρακαμπτήριο, στη διαγώνιο δηλαδή, και μπήκε στην αντίθετη πορεία αμφίδρομα, από την κάθοδο, και πήγαινε προς τα βόρεια.

Το κτήριο που επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας

Όπως διευκρίνισε ο κ. Στουρνάρας «το άλλο κτήριο που πήγε ο κ. Τσίπρας, είναι το κέντρο έλεγχου κυκλοφορίας της Κεντρικής Ελλάδας. Εκεί πρόκειται να στεγαστεί η τηλεδιοίκηση σε γενικότερη μορφή, δηλαδή το κέντρο τηλεδιοίκησης, που θα ελέγχει τη λειτουργία, τη διαχείριση της σηματοδότησης και της κυκλοφορίας από την έξοδο του σιδηροδρομικού σταθμού Δομοκού μέχρι την είσοδο του σιδηροδρομικού σταθμού Πλατέως, εδώ είναι τοπική τηλεδιοίκηση του σταθμού έχει όρια 8 με 8,5 χιλιόμετρα βορρά – νότου του σταθμού (…)»

Όπως διευκρίνισε το στέλεχος του ΟΣΕ, «εδώ που βρισκόμαστε στο σταθμό οι χειρισμοί του σταθμάρχη είναι περιορισμένοι και είναι εντός των ορίων του σταθμού, και τα όρια που καθορίζονται από τα ακραία φωτοσήματα εισόδου, ενώ η κεντρική τηλεδιοίκηση που θα στεγαστεί στο κέντρο ελέγχου κυκλοφορία εκεί που πήγε ο κ. Τσίπρας θα έχει έναν πινάκα απεικόνισης του συνόλου των σταθμών από την έξοδο του Δομοκού έως την είσοδο του σιδηροδρομικού σταθμού Πλατέως. Το σύστημα αυτό θα λειτούργει με δύο έως τρεις θέσεις εργασίας».

Κοζάνη: Ξεκίνησαν έργα στις εναλλακτικές διαδρομές μετά το κλείσιμο της γέφυρας Σερβίων – ΦΩΤΟ

Ξεκίνησαν την Δευτέρα (20/3) οι εργασίες στις επαρχιακές οδούς που χρησιμοποιούνται πλέον ως οι βασικοί δρόμοι μετά το κλείσιμο της γέφυρας Σερβίων.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο προβληματισμός των κατοίκων των γύρω περιοχών είναι μεγάλος, καθώς πλέον για τις μετακινήσεις τους θα πρέπει να χρησιμοποιούν για τουλάχιστον για έναν μήνα τις εναλλακτικές διαδρομές που είναι χρονοβόρες δύσβατες αλλά κι επικίνδυνες.

Βέβαια, για την διευκόλυνση των οδηγών , ξεκίνησαν ήδη οι εργασίες του καθαρισμού, της διαπλάτυνσης, αλλά και της σήμανσης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από το kozanimedia.gr την Κυριακή ξεκίνησαν εργασίες καθαρισμού στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Σερβίων – Αιανής (Αυλές, Γούλες) από τα συνεργεία της Π.Ε. Κοζάνης, ενώ σήμερα Δευτέρα (20/3) το μεσημέρι ξεκίνησε η τοποθέτηση επιπλέον σήμανσης στη γέφυρα του Ρυμνίου από την Π.Ε. Κοζάνης.

Κοζάνη Δρόμος

Κοζάνη Δρόμος

Κοζάνη Δρόμος

Κοζάνη Δρόμος

Φλώρινα: Μυστήριο με θάνατο 48χρονου – Έρευνα για τα αίτια θανάτου

Προβληματισμό προκαλεί ο θάνατος ενός 48χρονου άντρα στη Φλώρινα που εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του από αστυνομικούς, κατόπιν αιτήματος της μητέρας του, η οποία τον αναζητούσε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η νεκροψία και η νεκροτομή που διενεργήθηκαν, έδειξαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η εισαγγελία διέταξε έρευνα για τα αίτια θανάτου, με την Ασφάλεια προς το παρόν να αφήνει ανοιχτά, όλα τα ενδεχόμενα.

Θεσσαλονίκη: Εικόνες ντοκουμέντο από το αυτοκίνητο που κλείδωσε τα δίδυμα ο πατέρας με το υγραέριο

Να σκοτώσει τα δίδυμα παιδιά του, ηλικίας 2,5 ετών, προσπάθησε 62χρονος απόστρατος αξιωματικός της αεροπορίας, έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του στο Μελισοχώρι Θεσσαλονίκης.

Έφτασε αποφασισμένος έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης. Μέσα στο αυτοκίνητο είχε τα δίδυμα παιδιά τους, μόλις 2,5 ετών.

Ο 62χρονος πατέρας πρώην αξιωματικός της Αεροπορίας, κλείδωσε τις πόρτες του αυτοκινήτου, άνοιξε μια φιάλη υγραερίου και αποφάσισε να αυτοκτονήσει, επιχειρώντας να συμπαρασύρει στον θάνατο και τα ανήλικα παιδιά του.

Έντρομη με αυτό που αντίκρισε η 47χρονη κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Χωρίς να χάσουν χρόνο, οι αστυνομικοί του Τμήματος Λαγκαδά έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου και απεγκλώβισαν τα δύο παιδάκια αλλά και τον πατέρα τους σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Στο σημείο έσπευσε ΕΚΑΒ και πυροσβεστική. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν δύο φιάλες υγραερίου, η μία στην καμπίνα των επιβατών και η δεύτερη, ασφαλισμένη, στο πορτ μπαγκάζ.

Οι εικόνες ντοκουμέντο που δημοσιεύτηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega από το εσωτερικό του αυτοκινήτου σοκάρουν.

Ήθελε να την εκδικηθεί;

Το ζευγάρι χώρισε, λίγους μήνες αφ’ ότου ήρθαν στη ζωή τα δίδυμα παιδιά τους. Οι συγγενείς της 47χρονης μητέρας, ισχυρίζονται ότι εκείνος ήταν βίαιος και αυτή ήταν η αιτία του διαζυγίου τους.

Τα παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, που είχαν εισπνεύσει μεγάλη ποσότητα υγραερίου μεταφέρθηκαν στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται, χωρίς η ζωή τους να διατρέχει κίνδυνο.

Δυσφορία αισθάνθηκε και ένας από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στη διάσωση, και χρειάστηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο πατέρας των διδύμων, που λίγο έλειψε να τα σκοτώσει, παραμένει φρουρούμενος, με δύσπνοια, στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του 62χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Δίκη για το Μάτι: Τα εναέρια μέσα δεν επιχείρησαν καν να πετάξουν, κατέθεσε ο πραγματογνώμονας Λιότσιος

Για δέκατη ημέρα βρίσκεται στο βήμα του μάρτυρα ο δικαστικός πραγματογνώμονας, ο οποίος ερεύνησε τις συνθήκες που μετέβαλαν σε τραγωδία με 104 νεκρούς την πυρκαγιά στο Μάτι τον Ιούλιο του 2018. «Τις κρίσιμες ώρες της φονικής πυρκαγιάς υπήρχαν διαθέσιμα 13 εναέρια μέσα και αυτό ήταν σε γνώση του ΕΣΚΕ», είπε μεταξύ άλλων.

Ο επιπυραγός Δημήτρης Λιότσιος που δέχεται ερωτήσεις από την πλευρά της υπεράσπισης των κατηγορουμένων, αναφέρθηκε και σήμερα στην εικόνα χάους και αλαλούμ που διαπίστωσε ότι υπήρχε ως προς τα εναέρια μέσα . Ο μάρτυρας είπε πως, με βάση τα στοιχεία που συγκέντρωσε , τις κρίσιμες ώρες της φονικής πυρκαγιάς υπήρχαν διαθέσιμα 13 εναέρια μέσα και αυτό ήταν σε γνώση του ΕΣΚΕ.

Η συνήγορος υπεράσπισης του τότε αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Σωτήρη Τερζούδη επισήμανε στον μάρτυρα ότι υπάρχουν διαφορές μεταξύ καταθέσεων πιλότων εναέριων και των καταγραφών στο χειρόγραφο ημερολόγιο του Συντονιστικού Κέντρου Δασοπυρόσβεσης. Του είπε επίσης πως σε καταθέσεις τους στον ανακριτή πιλότοι δήλωσαν πως αν πετούσαν την ημέρα εκείνη, λόγω των καιρικών συνθηκών πιθανότατα θα είχε συμβεί ατύχημα

«Μα μόνο με λιακάδα δηλαδή μπορούν να πετούν τα συγκεκριμένα ελικόπτερα; Έγινε προσπάθεια να απογειωθούν και δήλωσαν αδυναμία; Τώρα τι μπορώ να πω εγώ υποθετικά..» απάντησε ο μάρτυρας ο οποίος επανέλαβε πως θα μπορούσαν να πετάξουν συγκεκριμένα εναέρια μέσα και ότι δεν προέκυψε πως επιχείρησαν και δεν τα κατάφεραν.

Ο μάρτυρας κατά την εξέταση του οποίου προέκυψαν διαφορές στις καταγραφές του χειρόγραφου ημερολόγιου του Συντονιστικού Κέντρου Δασοπυρόσβεσης και στις καταθέσεις των πιλότων των πυροσβεστικών, είπε, για ακόμη μία φορά, πως από νωρίς υπήρχε εικόνα της κατάστασης.

Επικαλέστηκε μάλιστα ο κ. Λιότσιος, μια φωτογραφία που είχε ανέβει στις 17.03 σε λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κατηγορούμενος πρώην επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας από το το ΕΣΚΕ. «εκείνη την ώρα ήταν όλοι συγκεντρωμένοι και οι πληροφορίες ήταν σε γνώση όλων», επεσήμανε ο επιπυραγός.

Κτηνωδία στην Χαλκιδική: Δημοτικός υπάλληλος βρήκε νεκρά πέντε σκυλιά

Αποτρόπαιο συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε αγροτική περιοχή στη Χαλκιδική, καθώς δημοτικός υπάλληλος εντόπισε τα νεκρά σώματα πέντε μικρών σκύλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival.gr, οι αδέσποτοι και δεσποζόμενοι σκύλοι που βρήκε ο υπάλληλος του δήμου Σιθωνίας σε αγροτική περιοχή της Νικήτης,  δεν έχουν εμφανή σημάδια κακοποίησης.

Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να ληφθεί βιολογικό υλικό, το οποίο θα σταλεί στα εργαστήρια προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου των άτυχων ζώων.

Προανάκριση για το θλιβερό συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας.

Το συγκεκριμένο συμβάν ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά περιστατικών, όπου διάφοροι άγνωστοι θανατώνουν με απάνθρωπο τρόπο άτυχα ζώα σε όλη τη χώρα.

Νέο Ηράκλειο: Κυπαρίσσι «φύτρωσε» στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Σε μία… ιδιαίτερη αγορά φυτού φαίνεται να προχώρησε κάτοικος στο Νέο Ηράκλειο. Για την ακρίβεια,  στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, στο μπαλκόνι του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας φαίνεται να «έχει φυτρώσει» κυπαρίσσι .

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε αναγνώστης στο enikos.gr η πολυκατοικία στην οποία βρίσκεται το κυπαρίσσι βρίσκεται επί της οδού Δρυάδων, κεντρικός δρόμος στην περιοχή, με αποτέλεσμα η τοποθέτηση τέτοιου είδους δέντρου στο σημείο αυτό να μοιάζει τουλάχιστον επικίνδυνη.

«Δεν είναι απίθανο σε περίπτωση κακοκαιρίας να πέσει και να θρηνήσουμε θύματα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αναγνώστης.

Κυπαρίσσι

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Φάληρο – Καταγγελία: Έπεσε κομμάτι οροφής σε λεωφορείο με 40 επιβάτες – «Ευτυχώς δεν υπήρχαν όρθιοι»

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ