Survivor All Star: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση – Ξέσπασε μετά την ανακοίνωση

Μπορεί στο ξεκίνημα του ριάλιτι οι διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες του Survivor All Star να ήταν χαώδεις, ωστόσο μετά τις αποχωρήσεις και τις «εισβολές» νέων παικτών το χάσμα αυτό γεφυρώθηκε.

Oι δύο ομάδες δεν απέχουν πολύ σε δυναμική και αυτό φαίνεται από τα σκορ των αγώνων που πάνε συχνά στο flag race.

Ωστόσο, το βράδυ της Δευτέρας ήταν σειρά των Κόκκινων να πάρουν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι μεν να πάνε με… ήσυχο το κεφάλι τους στο συμβούλιο του νησιού και οι δε απογοητευμένοι και με άγχος καθώς έπρεπε να βγάλουν κάποιον υποψήφιο.

Τις τελευταίες ημέρες ο Τάκης Καραγκούνιας έχει δημιουργήσει ένα άσχημο κλίμα στην ομάδα του και φυσικά οι συμπαίκτες του πηγαίνοντας στο συμβούλιο του νησιού δεν είχαν την παραμικρή αμφιβολία για το ποιον θα ψηφίσουν.

Ο 50χρονος Αιγιώτης αν και αγωνιστικά είναι πολύ καλός, πολλές φορές δημιουργεί εντάσεις μέσα στην ομάδα λόγω της εκρηκτικότητας του χαρακτήρα του. Σύμφωνα με τους συμπαίκτες του η συμβίωση μαζί του είναι δύσκολη. Έτσι ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τη παίκτρια της κόκκινης ομάδας, Νικόλ Μαυρίδη.

Νωρίτερα, στο συμβούλιο του επεισοδίου της Δευτέρας, στήθηκε καβγάς με αφορμή τα ματσαρίσμαστα που δεν τους φέρνουν τις νίκες.

«Όταν είσαι καλός παίκτης, στο All Star Survivor, του ‘ 23, θα παίξεις με όλους τους παίκτες. Εγώ δεν έχω δει ποτέ τον Γκότση να βγει και να πάρει με τσαμπουκά τον Σάκη ή τον Μάριο Πρίαμο», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας στον Ηλία Γκότση, με τον δεύτερο να απαντά:

«Αυτό που έχω να πω στον Τάκη είναι ότι το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, πρέπει να είναι ανοιχτό και ο Τάκης δεν θέλει να ανοίξει το μυαλό του να δει λίγο παραπάνω από αυτά που του λέμε…».

Κατά τα διάρκεια του αγωνίσματος είδαμε τον Τάκη να έρχεται σε κόντρα ξανά με τον Νίκο Μπάρτζη.

Η «αντιδικία» τους εξάλλου είναι γνωστή και κάθε φορά που αγωνίζονται μαζί ως αντίπαλοι το κλίμα είναι τεταμένο όσο κι αν πολλές φορές το αντιμετωπίζουν με χιούμορ που όμως είναι… βιτριολικό.

Αυτή τη φορά οι αντιδράσεις όμως ήρθαν από τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος «έφαγε» μια γονατιά κατά τους πανηγυρισμούς του για τη νίκη του συμπαίκτη του, Σπύρου από τον Τακη Καραγκούνια. Ο Νίκος θεώρησε πως ο Τάκης το έκανε επίτηδες όταν όμως έγινε αντιληπτό από την ομάδα του και του ζήτησαν τον λόγο εκείνος είπε πως έγινε κατά λάθος. Το πού βρίσκεται η αλήθεια βέβαια το γνωρίζει μόνο ο Τάκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ