Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Φωτιά σε αυτοκίνητο στη γέφυρα της Πέτρου Ράλλη

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε αυτοκίνητο που κινείτο επί της Πέτρου Ράλλη.

Η φωτιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ή θύματα.

Μέσα από το βίντεο που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, φαίνεται πως η φωτιά είναι μεγάλη, με το αυτοκίνητο να έχει καεί ολοσχερώς.

Αθήνα: Η χαρά του κράτησε για λίγο – Έκλεψε μία Mercedes, αλλά ακινητοποιήθηκε σε πεζοδρόμιο

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία όταν ένας 29χρονος από την Αλβανία έκλεψε αυτοκίνητο μάρκας Mercedes από ιδιωτικό χώρο στάθμευσης κοντά στην πλατεία Βάθη.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (16/2), με τον 29χρονο να επιβιβάζεται στο κλεμμένο όχημα, ωστόσο, μετά από ελάχιστα μέτρα έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Πιο συγκεκριμένα, φτάνοντας στην πλατεία Μεταξουργείου, οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο με τον οδηγό του Ι.Χ. αυτοκινήτου να μην σταματάει, αλλά να αναπτύσσει ταχύτητα για να ξεφύγει.

Χωρίς δεύτερη σκέψη ξεκίνησε καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας, μέχρι που μετά από λίγα λεπτά ο 29χρονος έριξε την κλεμμένη Mercedes σε ένα πεζοδρόμιο στη συμβολή των οδών Χίου και Μεταξά, με αποτέλεσμα αυτή να ακινητοποιηθεί κι ο οδηγός της να βρεθεί με χειροπέδες.

Ο δράστης οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας για τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του, κλοπή, απείθεια και παραβάσεις του ΚΟΚ.

Πάτρα – Τσικνοπέμπτη: Συνεργείο φορτηγών μετατράπηκε σε ψησταριά

Σούβλες, ψησταριές και τηγάνια πήραν φωτιά με μπριζόλες, λουκάνικα και μπιφτέκια και τους καταναλωτές να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη όμως…

Στην Πάτρα, ένα συνεργείο φορτηγών, μετατράπηκε σε μπουζουξίδικο με τραπέζια, καζάνια, ψησταριές, ποτό και χορούς για τους φίλους του ιδιοκτήτη που περνούν και στέκονται και μένουν ώρες πολλές μέχρι να πιάσει βράδυ.

Στο πάτωμα θα δείτε ακόμη και γαρύφαλλα καθώς όταν το κέφι ανάβει, αρχίζει και ο λουλουδοπόλεμος.

Δείτε το βίντεο από το 02:52:

Αγρίνιο: Έδειρε τον φύλακα του Νοσοκομείου γιατί του ζήτησε να μην παρκάρει σε θέση ΑμεΑ

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 16 Φεβρουαρίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και άνδρας φέρεται να γρονθοκόπησε τον φύλακα .

Το περιστατικό συνέβη, όπως αναφέρει το Agriniopress, μετά από παρατηρήσεις που φέρεται να έκανε ο φύλακας στον άνδρα και στον πατέρα του, για στάθμευση του οχήματός τους σε χώρο αποκλειστικά για ΑμεΑ. Αυτές υπήρξαν και η αφορμή να προκύψει μεγάλη ένταση μεταξύ τους, η οποία και δεν έμεινε μόνο σε λεκτικό επίπεδο. Με την κατάσταση να «ξεφεύγει» στο σημείο κλήθηκε αστυνομία.

Αμφότεροι μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου και αλληλομηνύθηκαν (για απειλή, εξύβριση και πρόκληση σωματικών βλαβών).

Να σημειωθεί ότι ο φύλακας δήλωσε πως δεν αισθάνεται καλά και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, ενώ αναμένεται να κάνει εισαγωγή στο Νοσοκομείο.

Πετρούπολη: «Δεν βοήθησε κανένας» – Συγκλονίζει η 28χρονη που καταγγέλλει τον βιασμό της σε κλαμπ

«Δεν με βοήθησε κανένας», δηλώνει η 28χρονη που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο νεαρούς μέσα σε κλαμπ της Πετρούπολης.

Η νεαρή γυναίκα σπάει την σιωπή της για την υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό, μιλώντας για τον εφιάλτη που έζησε στην τουαλέτα του καταστήματος, όταν την βίασαν με την απειλή όπλου. Καταγγέλλει, δε, ότι οι θαμώνες του μαγαζιού δεν αντέδρασαν.

Η 28χρονη έδωσε πολύωρη συμπληρωματική κατάθεση στους αστυνομικούς, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εστιάσει τις έρευνες σε συγκεκριμένα άτομα και έχουν πάρει καταθέσεις και από το προσωπικό του μπαρ.

Αυτή τη φορά η νεαρή γυναίκα κατέθεσε παρουσία ψυχολόγου και είδε φωτογραφίες με πρόσωπα υπόπτων, μήπως αναγνωρίσει τους άνδρες που της επιτέθηκαν.

«Έγινε μέσα στην τουαλέτα. Απλά δεν με πήραν στα καλά καθούμενα και με πήγαν μέσα. Είχαν προηγηθεί και άλλα προηγουμένως. Με όπλο, είδε η φίλη μου το όπλο από τον έναν που είχε και μου το είπε. Με πήρε ο άλλος να μου εξηγήσει για ποιο λόγο έχει το όπλο πάνω του, με έβαλε μέσα στην τουαλέτα και με βίασε», δήλωσε η 28χρονη στο Star.

Όπως κατήγγειλε στη συνέχεια: «Μου έδειξε το όπλο μες στην τουαλέτα και τρομοκρατήθηκα. Άνοιξαν την πόρτα δύο άτομα, μας είδαν και γέλασαν. Δεν βοήθησε κανένας».

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, η 28χρονη φαίνεται να έχει αναγνωρίσει τουλάχιστον ένα άτομο, ενώ δεν είναι σίγουρη για τον δεύτερο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό για το οποίο επιμένει είναι ότι δεν τους γνώριζε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ