Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Τροχαίο τα ξημερώματα στην Κατεχάκη – Μπροστά από το νοσοκομείο 401

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λεωφόρο Κατεχάκη, μπροστά από το Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο οδηγός του αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να καρφωθεί με δύναμη πάνω στο φανάρι.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Κλειστό το αριστερό ρεύμα της οδού Κανελλοπούλου.

Διενεργείται προανάκριση.

Νέα Σμύρνη: Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση της 16χρονης Αναστασίας

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά την εξαφάνιση της 16χρονης Αναστασίας Τ. από την περιοχή της Νέας Σμύρνης στις 6 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Χαμόγελο του Παιδιού»

«Στις 06/02/2023 και απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από δομή παιδικής προστασίας στη Νέα Σμύρνη η Αναστασία Τ., 16 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 15/02/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είχε προβεί και στο παρελθόν σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης. Η Αναστασία Τ. έχει ύψος 1,60 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και γαλανά μάτια.

Φορούσε μαύρη φόρμα, μαύρη μπλούζα, μαύρο μπουφάν, μαύρο σκουφί, άσπρο κασκόλ και ασπρόμαυρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple».

Ωρωπός: Συνελήφθησαν δύο άτομα για απόπειρα ληστείας σε σούπερ μάρκετ

Στη σύλληψη δύο ανδρών, 37 και 48 ετών, που προσπάθησαν να ληστέψουν σούπερ μάρκετ στον Ωρωπό οδήγησε η παρατηρητικότητα ενός αστυνομικού εκτός υπηρεσίας.

Εκτός υπηρεσίας αστυνομικός παρατήρησε ότι το αυτοκίνητό τους είχε διαφορετικές πινακίδες στο μπροστά και στο πίσω μέρος του και άρχισε να τους παρακολουθεί.

Ειδικότερα, ο αστυνομικός εντόπισε να κινείται στην περιοχή του Ωρωπού αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες, το οποίο έφερε άλλη πινακίδα κυκλοφορίας στο μπροστά και άλλη στο πίσω μέρος του. Για το λόγο αυτό, έκρινε ως ύποπτο το όχημα και ενημέρωσε απευθείας το τοπικό Τμήμα Ασφάλειας.

Στη συνέχεια, ο αστυνομικός ξεκίνησε να ακολουθεί το ύποπτο όχημα, ενώ παράλληλα ενημέρωνε τους συναδέλφους του για τις κινήσεις του ύποπτου οχήματος, μέχρι που στάθμευσε έξω από σούπερ μάρκετ.

Οι επιβαίνοντες εισήλθαν στο σούπερ μάρκετ με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και υπό την απειλή αιχμηρού αντικειμένου αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρήματα από τα ταμεία, ωστόσο δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους και βγήκαν απο το κατάστημα κινούμενοι προς το αυτοκίνητο τους.

Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε ο αστυνομικός έβγαλε τα κλειδιά από τη μίζα του οχήματος τους για να αποτρέψει την άμεση διαφυγή τους.

Κατά την έξοδο τους από το κατάστημα, τους γνωστοποίησε την ιδιότητα του και τους κάλεσε να παραδοθούν.

Αμέσως, ο 48χρονος κινήθηκε απειλητικά προς τον αστυνομικό κρατώντας κατσαβίδι και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Η καταδίωξη συνεχίστηκε με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσέτρεξαν στο σημείο, ακινητοποιήσαν τον άνδρα και έπειτα τον συνέλαβαν.

Λίγο πριν, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που είχαν κληθεί στο σημείο, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 37χρονο συνεργό του.

Έπειτα από έρευνα των αστυνομικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κατσαβίδι, μαχαίρι, γάντια, καπέλο και πινακίδα κυκλοφορίας που είχε κλαπεί από σταθμευμένο όχημα στο Περιστέρι. Σε βάρος των δύο ανδρών σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Ωρωπού της για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της απόπειρας ληστείας, απείθειας και βίας κατά υπαλλήλων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται και η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Ηράκλειο: Σοβαρό τροχαίο στις Μαλάδες – Μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Ένας τραυματίας

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης στην επαρχιακή οδό Ηρακλείου – Προφήτη Ηλεία στην περιοχή Μαλάδες στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost.gr, μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ο δικυκλιστής να εκσφενδονιστεί, σύμφωνα με τους οδηγούς.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός αναβάτης της μηχανής πονούσε στα χέρια και τα πόδια, ενώ το γεγονός ότι φορούσε κράνος αποδείχθηκε σωτήριο για τη ζωή του.

Μαίρη Παναγάκου: Σε ποιους άφησε επιστολές ο γιος της

Δύο επιστολές άφησε πίσω του ο 42χρονος Αντώνης Παναγάκος, ο οποίος αυτοκτόνησε στη Μάνη, όπως αποκάλυψε η μητέρα του, Μαίρη Παναγάκου μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Η γνωστή τηλεμαγείρισσα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την αυτοκτονία του γιου της και το πρωί της Τετάρτης 15/02 μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από συγγενείς με πολύ υψηλή πίεση. Λίγες ώρες αργότερα, τελέστηκε η κηδεία του 42χρονου, στην Σπάρτη.

Ο Αντώνης Παναγάκος, παρόλο που ήταν ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας δεχόταν πίεση και bullying χρόνια τώρα στον Κότρωνα της Μάνης. Η Μαίρη Παναγάκου μίλησε για αδικίες που θα μπορούσαν να αποδειχθούν, εάν αξιοποιηθούν από τις αρχές οι επιστολές που άφησε πίσω ο γιος της.

«Άφησε μία επιστολή σε δύο αγαπημένους του φίλους αστυνομικούς της Α.Δ. Λακωνίας και άφησε και άλλο ένα προς τον πρόεδρο Πρωτοδικών, που τον αδίκησε, εξηγώντας του για ποιο λόγο θεώρησε αδικία και που ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», δήλωσε η Μαίρη Παναγάκου στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Προ ημερών ο 42χρονος βρέθηκε κατηγορούμενος στο δικαστήριο και καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Δεν μπορώ να το σκεφτώ ότι το παιδί μου, το μοναχοπαίδι μου, ο άνδρας μου θα είναι δίπλα-δίπλα σε ένα νεκροταφείο, κι εγώ ζω… Γιατί; Δεν ξέρω. Μόνο για να μπορέσω να τα πουλήσω όλα και να φύγω, να φύγω μακριά απ’ αυτόν τον καταραμένο τόπο που μου τους πήρε όλους», είπε η μητέρα του.

Ο Θ. Οικονομάκης, φίλος της οικογένειας δήλωσε: «Τελευταία φορά που πήγαμε ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί είχε κάνει ένα νέο ξεκίνημα, είχαν επεκτείνει το εστιατόριο. Ήταν πολύ ήρεμος ότι είχε ξεφύγει ουσιαστικά από τα προβλήματα που τον βασάνιζαν αλλά πάντα δεχόταν bullying γιατί ήταν ένας άνθρωπος που έκανε πάντα το καλό σε μία κοινωνία, η οποία δεν μπορούσε να αναγνωρίσει το πόσο θετικός είναι ο ίδιος».

Ο αυτόχειρας είχε σχεδιάσει κάθε του κίνηση και λίγο πριν από το τέλος επικοινώνησε με φίλο του, ο οποίος άκουσε τον πυροβολισμό από το τηλέφωνό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ