Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μιλά για τα αρνητικά μηνύματα που δέχθηκε όταν τάχθηκε υπέρ του εμβολιασμού

Για τα πολλά αρνητικά μηνύματα που έλαβε όταν τάχθηκε υπέρ του εμβολιασμού μίλησε ο διάσημος σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος τόνισε ότι οι επιχειρηματίες της εστίασης “τρέμουμε καθημερινά να μην μας ξανακλείσουν”. Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Σκαρμούτσος ανέφερε πως οι εστιάτορες δεν μπορούν να υποχρεώσουν τους εργαζομένους τους να εμβολιαστούν, μπορούν μόνο να τους παροτρύνουν.

“Ήμασταν κλειστοί έξι μήνες και οι οικονομικές απώλειες στην εστίαση ήταν τεράστιες. Είχαμε οικονομικές καταστροφές συναδέλφων και εργαζομένων. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε όπλο έχουμε στη διάθεσή μας για να παραμείνουμε ανοιχτοί” συνέχισε.

“Μετά από 6 μήνες απογοήτευσης, ο Μάιος και ο Ιούνιος ήταν εξαιρετικοί μήνες και θεωρούσαμε ότι από εδώ και πέρα δεν θα είχαμε προβλήματα” τόνισε ο κ. Σκαρμούτσος και συνέχισε “τα κρούσματα εκτοξεύτηκαν και πλέον λειτουργούμε καθημερινά με τον φόβο. Φοβόμαστε ότι θα μας ξανακλείσουν. Ο μεγάλος φόβος μας είναι μια νέα οικονομική καταστροφή”.

“Έχουμε επιτύχει ένα πάρα πολύ υψηλό ποσοστό εμβολιασμού των εργαζομένων”

“Έχουμε επιτύχει ένα πάρα πολύ υψηλό ποσοστό εμβολιασμού” ανέφερε ο κ. Σκαρμούτσος σχετικά με τους εμβολιασμούς των εργαζομένων που απασχολεί. “Είναι πάρα πολύ δύσκολο να πείσεις κάποιον που φοβάται. Είναι άλλο ο αρνητής του κορονοϊού και άλλο αυτός που φοβάται να εμβολιαστεί” τόνισε ο γνωστός σεφ. “Καλούμαστε, για ακόμη μια φορά, να αντιμετωπίσουμε πράγματα που δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζουμε – που δεν είμαστε καταρτισμένοι για να το κάνουμε” πρόσθεσε.

“Δέχθηκε πάρα πολλά αρνητικά μηνύματα”

“Από την πρώτη στιγμή που μίλησα και είπα ότι είμαι υπέρ των εμβολίων έλαβα πάρα πολλά αρνητικά μηνύματα. Μου έλεγαν ότι είμαι ρατσιστής, ότι διαφοροποιώ τους ανθρώπους, μου εύχονταν να κλείσουν τα καταστήματα μου. Ήταν πάρα πολύ αποθαρρυντικό αυτό” ανέφερε ο γνωστός σεφ.

“Θεωρώ ότι δικαιούμαι να λέω την άποψή μου και αυτή είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε όπλο έχουμε στη διάθεσή μας, με πρώτο τον εμβολιασμό” κατέληξε ο κ. Σκαρμούτσος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ