Νίκαια: Σοκ προκαλεί η περιγραφή της μητέρας της 14χρονης για τον εφιάλτη που έζησε η κόρη της – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ προκαλεί η περιγραφή της μητέρας της 14χρονης Μαρκέλλας, η οποία φέρεται να έζησε την απόλυτη φρίκη στα χέρια 5-6 ανδρών, που αφού την άρπαξαν την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Όλα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή. Η Μαρκέλλα μαζί με την αδελφή της κατευθύνονταν προς τον φούρνο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους, όταν ένας 30χρονος άνδρας άρπαξε με βία την 14χρονη, την έβαλε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκαν. Η αδελφή της, που ειδοποίησε τους γονείς τους, φέρεται να είπε ότι μαζί με τον άνδρα που άρπαξε την Μαρκέλλα βρίσκονταν ακόμη πέντε άτομα. Οι δράστες φέρεται να επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα τα οποία εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά στα έντρομα κορίτσια.

Η οικογένεια κατήγγειλε το περιστατικό στο ΑΤ Νίκαιας και αμέσως σήμανε συναγερμός. Το Χαμόγελο του Παιδιού έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της 14χορνης προκειμένου να βρεθεί κάποιος ο οποίος να γνωρίζει που μπορεί να βρίσκεται η 14χρονη και ενεργοποιήθηκε Amber Alert. Η 14χρονη για πέντε 24ωρα έζησε τον απόλυτο τρόμο στα χέρια των έξι ανδρών, που με υπό την απειλή όπλου την βίασαν. Τα ξημερώματα της Τετάρτης, η Μαρκέλλα κατάφερε να διαφύγει της προσοχής τους, βγήκε έξω, βρήκε ένα ταξί και κάλεσε την μητέρα της, η οποία την παρέλαβε από τα ΚΤΕΛ στο Μαρκόπουλο.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η μητέρα της 14χρονης περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η κόρης της

«Τρελάθηκα όταν την είδα που έκλαιγε. Τρομαγμένη, έκλαιγε. Έφυγε μόνης της. Το έσκασε από αυτό. Πήρε κάτι λεφτά από τον … 30 ευρώ. Δεν ξέρω που πήγε ο … και την άφησε μόνη της στο αυτοκίνητο» ανέφερε η μητέρα της Μαρκέλλας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη μητέρα της Μαρκέλλας, η Μαρκέλλα είχε πέσει ξανά θύμα αρπαγής. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος άνδρας πριν από λίγες ημέρες την άρπαξε ενώ πήγαινε στο σχολείο. Την κράτησε για αρκετές ώρες σε ένα υπόγειο όπου την κακοποίησε σωματικά και ψυχικά ώσπου να καταφέρει να αποδράσει. Η οικογένεια της ανήλικης του έκανε μήνυση αλλά η αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει τον 30χρονο. «Πριν από 20 μέρες τρόμαξε την μικρή με το μαχαίρι, ήθελε να την βιάσει. Η μικρή φοβήθηκε πολύ τότε να πάει σχολείο, κάθισε 10 ημέρες σπίτι. Μίλησε σε ψυχολόγο, σε εισαγγελέα, έκανε εξετάσεις, μίλησε στην αστυνομία η Μαρκέλλα. Μας παρακολουθούσε ο δράστης. Θέλω να βρω το παιδί μου και ο δράστης να τιμωρηθεί», είχε δηλώσει η μητέρα της Μαρκέλλας.

Σε βάρος του 30χρονου και των πέντε αγνώστων ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατακράτηση, βιασμό κατά συρροή, και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ