Νέος Κόσμος: Αναζητούν τον σύντροφο της 35χρονης που έπεσε από τον 3ο όροφο – Η δραματική περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα

Έρευνες για τον εντοπισμό του συντρόφου της 35χρονης από την Κίνα πραγματοποιούν οι αρχές, προκειμένου να διαλευκάνουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η γυναίκα έπεσε από τον 3ο όροφο στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου, σε πολυκατοικία επί της οδού Σφιγγός στο Νέο Κόσμο, το απόγευμα του Σαββάτου (2/12).

Της πτώσης είχε προηγηθεί σοβαρό επεισόδιο με τον σύντροφό της, ο οποίος είχε αποχωρήσει από το σπίτι μέχρι να φτάσει στο σημείο η αστυνομία. Η γυναίκα τραυματίστηκε στο κεφάλι και στο πόδι της και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες.

Η ίδια, όπως μετέδωσε το enikos.gr, κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της, της είχε δέσει τα χέρια και τα πόδια επί μία ημέρα και την κρατούσε στο σπίτι. Είπε, δε, στους αστυνομικούς ότι πιθανόν ο σύζυγός της κινείται προς το αεροδρόμιο για να διαφύγει και να ταξιδέψει προς την Κίνα.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, που, όπως όλα δείχνουν, σχετίζεται με ενδοοικογενειακή βία, αφού ο ασιατικής καταγωγής σύντροφός της διέφυγε αμέσως μετά το επεισόδιο.

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στην ΕΡΤ και περιέγραψε τις δραματικές στιγμές μετά την πτώση της γυναίκας. «Άκουσα ένα μπαμ και ήρθα να δω από την κουζίνα τι έπεσε και απλά την βλέπω να ζητάει βοήθεια. Στα αγγλικά φώναζε. Άνοιξα την πόρτα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Την πήρα μέσα, έκλεισα την πόρτα μην τυχόν έρθει κάποιος από πίσω της. Την πήγα στο σαλόνι και πήρα τηλέφωνο την αστυνομία», δήλωσε η αυτόπτης μάρτυρας, στο μπαλκόνι της οποίας προσγειώθηκε το θύμα πέφτοντας από τον 3ο όροφο.

Όπως είπε στη δημόσια ραδιοτηλεόραση τα μέλη της οικογένειάς της άκουσαν τον ήχο της πτώσης και βγήκαν έξω. Και τότε ήταν που αντίκρισαν τη γυναίκα να είναι τραυματισμένη και να ζητά απεγνωσμένα βοήθεια. Αφού την πήραν μέσα στο σπίτι και την περιέθαλψαν, κάλεσαν την αστυνομία και το ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο ΚΑΤ.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της ενοίκου της πολυκατοικίας η τραυματισμένη γυναίκα πήρε εξιτήριο και σήμερα γύρισε στο διαμέρισμά της με άλλους δύο ομοεθνείς της, προκειμένου να πάρει τα πράγματά της. Σύμφωνα με τους γείτονες το βίαιο περιστατικό -που από τύχη δεν κατέληξε σε τραγωδία- δεν ήταν το πρώτο ανάμεσα στο ζευγάρι, καθώς κατά καιρούς είχαν ξανακούσει το ζευγάρι να φωνάζει και να τσακώνεται.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ