Ο Τζιοβάνι αποχαιρέτησε τον Mo Skillz: «Λυπάμαι βαθιά, αναπαύσου εν ειρήνη»

Με μία συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε ο Τζιοβάνι τον ράπερ Mo Skillz, ο οποίος πέθανε αιφνίδια σε ηλικία 38 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την κοινότητα της ελληνικής hip hop μουσικής.

Ο Δήμος Ρούσος, όπως ήταν το πραγματικό όνομα του ράπερ, υπέστη ανακοπή καρδιάς και άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή (1/12), σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά.

Ο Mo Skillz έγινε ευρύτερα γνωστός για το τραγούδι που είχε γράψει για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Τζιοβάνι.

Ο Βραζιλιάνος σταρ και πρώην άσος του Ολυμπιακού και του Εθνικού, αποχαιρέτησε τον γνωστό ράπερ με μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram, εκφράζοντας την θλίψη του για τον θάνατο του ράπερ. «Λυπάμαι βαθιά για τον θάνατο αυτού του μεγάλου φαν, Mo Skillz, που κάποτε μου έγραψε ένα τραγούδι. Τα συλλυπητήριά μου σε όλη την οικογένεια και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε.

«Μεγάλωσα στο Φάληρο και στην εφηβεία ήμουν λίγο παράξενος. Γκραφιτάς, hip-hop fan, άκουγα μόνο Αμερική. Από Ελλάδα για πολύ καιρό μόνο TXC, ήμουν «άρρωστος» μαζί τους. Στην αρχή έγραφα μόνο στα αγγλικά, αλλά όταν άκουσα τον Ευθύμη και αργότερα το «Ρίμα για Χρήμα» αποφάσισα να το γυρίσω στα ελληνικά. Low Bap δεν έψηνα καθόλου. Ήμουν «γηπεδικός», με διαρκείας στον Ολυμπιακό. Τσαμπουκάς, έπαιζα πολύ συχνά ξύλο. Βέβαια, έχω φάει πιο πολύ ξύλο απ’ όσο έχω δώσει (γέλια). Στη συνέχεια έφυγα για σπουδές στην Ιταλία και έκτοτε όλα πήραν τον δρόμο τους» είχε πει ο Mo Skillz σε συνέντευξή του στο Vice.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ