Νέα Ερυθραία: Δύο συλλήψεις για άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων νεαρών – Ήταν εφοδιασμένοι με μολότοφ, σφυρί και μαχαίρι

Νέο επεισόδιο νεανικής παραβατικότητας συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (2/12) στη Νέα Ερυθραία. Ύστερα από άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων νεαρών ατόμων, συνελήφθησαν ένας 17χρονος και ένας 22χρονος, ενώ κατασχέθηκαν μία βόμβα μολότοφ, στειλιάρια, σφυρί και μαχαίρι.

Αναλυτικά, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κηφισιάς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, δύο Έλληνες, 17 και 22 ετών -κατά περίπτωση- για επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ του Σαββάτου σε διασταύρωση δρόμων στη Νέα Ερυθραία έλαβε χώρα συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων νεαρών ατόμων, που κινούνταν με οχήματα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των παραπάνω νεαρών.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι εντόπισαν τον 17χρονο και τον 22χρονο. Συνοδεία της αστυνομίας μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Οι δύο ομάδες, που βρίσκονταν σε αντιπαλότητα μεταξύ τους, προέρχονται από διαφορετικές όμορες περιοχές.

Από το σημείο της επίθεσης, περισυλλέχθηκαν και κατασχέθηκαν:

-αυτοσχέδια βόμβα μολότοφ,
-2 στειλιάρια,
-σφυρί,
-αναδιπλούμενο μαχαίρι,
-λαβή από βαρύ αντικείμενο (βαριοπούλα),
-κράνος,
-κουκούλα full face,
-γάντια,
-2 μοτοσικλέτες και
μικροποσότητα κάνναβης που βρέθηκε στην κατοχή του 22χρονου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ