Νέο ξέσπασμα της Πισπιρίγκου: «Εδώ και έξι δικασίμους παίζουμε τις κουμπάρες»

Νέο ξέσπασμα της Ρούλας Πισπιρίγκου στη δίκη για την δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Η 35χρονη από την Πάτρα απευθυνόμενη στην πρόεδρο της έδρας, είπε με έμφαση: «Εδώ και έξι δικασίμους παίζουμε τις κουμπάρες. Δεν έχουμε πει και κάτι σοβαρό!».

Αμφισβητώντας τόσο τις ερωτήσεις όσο και τον τρόπο με τον οποίο αυτές γίνονται, η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε προς την πρόεδρο: «Εδώ και έξι δικασίμους παίζουμε τις κουμπάρες. Δεν έχουμε πει και κάτι σοβαρό. Με ρωτάτε για τις νοσοκόμες, για τα μηνύματα, για τον πρώην σύζυγό μου Μάνο Δασκαλάκη».

Η πρόεδρος της έδρας, σύμφωνα με την ΕΡΤ, σήκωσε το γάντι και της απάντησε ότι μπορεί να κάνει τις ερωτήσεις που αυτή κρίνει σκόπιμες και η κατηγορούμενη να απαντά με τον τρόπο που επίσης κρίνει σκόπιμο ή να μην απαντά καθόλου στις ερωτήσεις αυτές.

Γι’ άλλη μία συνεδρίαση, η κατηγορούμενη δέχτηκε «βροχή» ερωτήσεων για τα γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατο της 9χρονης κόρης της, στις 29 Ιανουαρίου του 2022 και κυρίως για τη νωχελική της αντίδραση απέναντι σε νοσηλευτές και γιατρούς, όταν τους ενημέρωσε ότι συνέβαινε κάτι κακό στο παιδί.

Η κατηγορούμενη προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι δεν γνώριζε ότι αυτό θα ήταν το μοιραίο επεισόδιο για το παιδί. Όπως είπε, θεωρούσε ότι επρόκειτο για ακόμη ένα επιληπτικό επεισόδιο που πάθαινε η κόρη της, γι’ αυτό και αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο.

Επίσης, προσπάθησε να επιχειρηματολογήσει γιατί αμέσως μετά την ανακοίνωση του θανάτου της κόρης της, επικοινώνησε με τους γιατρούς που κούραραν το παιδί στην Πάτρα και ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες για το πού θα γίνει η νεκροψία της 9χρονης.

Η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου συνεχίζεται για έβδομη συνεδρίαση στο δικαστήριο και αναμένεται να διαρκέσει κι άλλες ημέρες, καθώς ακόμη δεν έχουν υποβάλλει ερωτήσεις στην κατηγορούμενη ούτε η εισαγγελέας, ούτε τα υπόλοιπα μέλη της σύνθεσης της έδρας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ