Σασμός: Η εξομολόγηση της Βασιλικής εκπλήσσει στον Αντώνη – Sneak preview από το αποψινό επεισόδιο

Αστέρης κι Αργυρώ έρχονται αντιμέτωποι στο νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς «Σασμός». Όσα θα δούμε απόψε, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, στις 21:00, στον Alpha.

Η επίσκεψη της Εύας και η κουβέντα της με τον Μαθιό, αναστατώνει τους Σταματάκηδες. Εκείνη, ωστόσο, φαίνεται να έχει διαφορετικές προθέσεις. Ο Χρήστος δίνει εντολή να κρατηθούν ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος, την ίδια ώρα που ο Αντώνης προσπαθεί να τους συνδέσει με την επίθεση. Η Θοδώρα ενημερώνει τον Παύλο για τη σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ Γιώργου και Εύας, την ώρα που η Ντίνα αναρρώνει, υπό τη φροντίδα του Βαγγέλη.

Η Μαρίνα απαιτεί να μάθει ποιο είναι το μυστικό που κρύβει η οικογένειά της από τον Αντρέα, για ακόμη μια φορά, ωστόσο, δεν παίρνει σαφή απάντηση. Η Βασιλική επισκέπτεται τον Αντώνη και του εξομολογείται κάτι, που θα τον εκπλήξει.

Ο Αστέρης με την Αργυρώ έρχονται αντιμέτωποι στο σπίτι της Αγγέλας. Οι δυο τους θα προβούν σε μία εκ βαθέων συζήτηση, που θα τους οδηγήσει σε μία απρόσμενη απόφαση. Ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος διαπιστώνουν ότι ο νέος εισαγγελέας δεν αστειεύεται και προσπαθούν να διαχειριστούν όσο μπορούν καλύτερα την κατάσταση για να μην αποκαλυφθεί η ενοχή τους.

Δείτε sneak preview από το νέο επεισόδιο

Δείτε το trailer

Σασμός – Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου
Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου
Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Τιμόθεος Θάνος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ