Νέο ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από τη δολοφονία στη Γλυφάδα

Ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την άγρια δολοφονία που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη Γλυφάδα, είδε το φως της δημοσιότητας. Στα νέα σοκαριστικά πλάνα αποτυπώνεται το μίσος του 51χρονου δολοφόνου, ο οποίος για περίπου 60 δευτερόλεπτα μαχαιρώνει το θύμα.

Ο άτυχος 66χρονος άνδρας φτάνει με το αυτοκίνητο έξω από το χρωματοπωλείο στο οποίο εργάζονταν και είναι ιδιοκτησίας της μητέρας του δράστη στις 6:14 το πρωί της Πέμπτης. Αφού παρκάρει το όχημα του, παραμένει μέσα σε αυτό, για περίπου τρία λεπτά.

Στις 6:17 θα κατέβει από αυτό, θα αρχίσει να πηγαίνει προς την είσοδο του καταστήματος, έχοντας στην πλάτη του ένα σακίδιο. Τη στιγμή που ετοιμάζεται να βγάλει τα κλειδιά για να ανοίξει την πόρτα, εμφανίζεται ο 51χρονος δράστης.

Ο γιος της συντρόφου του πρώτα σπρώχνει τον 66χρονος και στη συνέχεια αρχίζει να τον μαχαιρώνει με ένα στρατιωτικό μαχαίρι που είχε αγοράσει πριν λίγες ημέρες από το κέντρο της Αθήνας.

Ο άτυχος 66χρονος πέφτει πάνω στην τζαμαρία του καταστήματος η οποία θα σπάσει. Ο 55χρονος όμως δεν σταματάει, αλλά συνεχίζει να μαχαιρώνει το θύμα του, με τα περισσότερα χτυπήματα να είναι στην κοιλιά.

Ο 66χρονος με όση δύναμη έχει απομείνει στη φωνή του, τον παρακαλάει να σταματήσει. Ο 55χρονος για περίπου ένα λεπτό είναι πάνω από τον 66χρονο και τον μαχαιρώνει.

Γλυφάδα: Δείτε το νέο βίντεο από τη δολοφονία

Το μετέδωσε το newsit.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ