Νέες καταγγελίες για τον ψευτογιατρό: Μας έλεγε ότι ήταν ασθενής του ο Ότο Ρεχάγκελ

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΟΥΡΕΛΗ

«Μερίδιο» της επιτυχίας από την κατάκτηση του Euro 2004 από την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου ισχυριζόταν πως είχε ο κατηγορούμενος ψευτογιατρός Νίκος Κοντοστάθης, καθώς εμφανιζόταν στα θύματά του ως ο άνθρωπος που κούραρε σωματικά και πνευματικά με βότανα και έλαια τον Γερμανό προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Ότο Ρεχάγκελ, προκειμένου να διατηρείται σε άριστη φυσική κατάσταση. Μεταξύ των ασθενών του, όπως έλεγε, ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, αλλά και ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας. 

Για γέλια και για κλάματα

Στις νέες καταθέσεις που φέρνει στο φως η Realnews από το διευρυμένο κατηγορητήριο κατά του Κοντοστάθη, αποκαλύπτονται ιστορίες που θα ήταν για γέλια αν δεν ήταν για κλάματα, αφού ο προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό «δόκτωρ Κόντος» θεωρείται υπεύθυνος για θανάτους ασθενών, μεταξύ των οποίων και παιδιών. «Μας είπε ότι είχε βοηθήσει τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κύριο Χριστόδουλο, ο οποίος απεβίωσε κατά το διάστημα που χορηγούσε θεραπεία στον σύζυγό μου (τέλος Ιανουαρίου 2008), τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, τον Οτο Ρεχάγκελ, ο οποίος εκείνη τη χρονική περίοδο ήταν προπονητής της Εθνικής Ελλάδας και τον συναντούσε σε πεντάστερο ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων. Αλλες γνωριμίες του ισχυριζόταν ότι ήταν υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας», κατέθεσε στη Δικαιοσύνη η σύζυγος ενός καρκινοπαθούς που πέθανε το 2010 σε ηλικία 46 ετών.

Αποστάγματα και βότανα

Ο άτυχος άνδρας διεγνώσθη με καρκίνο το 2007. Η πρώτη συνάντηση του ζευγαριού με τον κατηγορούμενο έγινε στο κυλικείο ιδιωτικής κλινικής στην Αθήνα και ακολούθησαν άλλα ραντεβού σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, στον Βόλο, στον Αγιο Ιωάννη του Πηλίου, στην Ουρανούπολη και στο Αγιον Ορος. «Μας συστήθηκε ως ογκολόγος διεθνούς φήμης και στέλεχος της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA). Mας είπε ότι δραστηριοποιείται κατά βάση στην Ελβετία και πολύ συχνά και στην Ελλάδα αφιλοκερδώς. Μας μίλησε για πρωτοϊατρική και για φάρμακα τα οποία βρίσκονται στο στάδιο της έγκρισης από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Φαρμάκων. Μας έλεγε για 100% ίαση με ενέσιμη θεραπεία, βότανα, βιταμίνες και αποστάγματα, τα οποία μας έλεγε ότι διορθώνουν όλες τις βλάβες των κυττάρων από τις χημειοθεραπείες και ότι εξαφανίζουν εντελώς τους καρκινικούς όγκους», κατέθεσε η σύζυγος του θανόντος.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το δημοσίευμα της Realnews

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.