Ψευτογιατρός: Σοκ από τις αποκαλύψεις για τους θανάτους με εμπλοκή του – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκάρει η περίπτωση άνδρα με ιάσιμο καρκίνο σε αρχικό στάδιο, ο οποίος κατέληξε ακολουθώντας τα γιατροσόφια του διαβόητου ψευτογιατρού, ενώ παράλληλα, δικηγόρος οικογενειών θυμάτων του Νίκου Κοντοστάθη καταγγέλλει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, προσπάθεια παρεμπόδισης του έργου της Δικαιοσύνης.

“Δώσανε ραντεβού σε κυλικείο νοσοκομείου. Την έπεισε ότι θα την κάνει καλά και ότι δεν θα χρειαστεί να ξανακάνει χημειοθεραπείες. Σταμάτησε πράγματι, δεν έκανε τον 3ο κύκλο χημειοθεραπειών που ήταν απαραίτητος για να σωθεί το κορίτσι. Σε πέντε μήνες το κορίτσι πέθανε” είπε η θεία της 35χρονης νηπιαγωγού, μητέρας δύο παιδιών. Οι συγγενείς της την είδαν το 2017 να αργοσβήνει και σε πέντε μήνες να αφήνει την τελευτάια της ανάσα παό προχωρημένο καρκίνο. Όμως οι πραγματογνώμονες των Αρχών διαπίστωσαν πως αν η γυναίκα δεν είχε πεισθεί να διακόψει τον τρίτο κύκλο θεραπειών της από τον ψευτογιατρό Κοντοστάθη, σήμερα θα ζούσε. Σύμφωνα με το πόρισμα “οι ουσίες που λαμβάνει από τον Κοντοστάθη την οδήγησαν σε καχεξία, στην αποδυνάμωση του οργανισμού της, με μοιραία κατάληξη τον θάνατό της. Όμως η ογκολογία σε καρκίνους του στήθους έχει κάνει άλματα, παρατείνοντας το προσδόκιμο επιβίωσης για τουλάχιστον μέχρι τη μέση ηλικία της ασθενούς”. Ανάμεσα στους 12 ασθενείς του πορίσματος που κατέληξαν και βαρύνουν τον Κοντοστάθη είναι και η σοκαριστική περίπτωση ενός 49χρονου καρκινοπαθούς που ακολουθώντας τις θεραπείες του ψευτογιατρού, κατέληξε από έναν καρκίνο, που σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες ήταν 95% ιάσιμος: “Ο καρκίνος από τον οποίο έπασχε ο… είχε πλήρη ίαση στο 95% των περιπτώσεων, εφόσον ο ασθενής χειρουργούνταν και λάμβανε και τους προβλεπόμενους κύκλους χημειοθεραπείας”.

Ο δικηγόρος των οικογενειών θυμάτων, Στέλιος Σούρλας δήλωσε στον ΑΝΤ1: “Έχω δεχθεί τηλέφωνα από άτομα που ασχολούνται και ερευνούν την υπόθεση τα οποία μου έχουν καταγγείλει ότι δέχονται πιέσεις από τρίτα πρόσωπα, προκειμένου να μην ερευνήσουν την υπόθεση εις βάθος και να πέσει στα μαλακά ο Κοντοστάθης”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ