Νέα Φιλαδέλφεια: «Το παιδί μου έκλαιγε για τον Άλκη» – Συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή, του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ που έπεσε νεκρός από μαχαιριά, στα άγρια επεισόδια χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η μητέρα του Μιχάλη, ξεσπά κατά όσων δεν απέτρεψαν την κάθοδο των χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην Αθήνα και ζητά να πάνε στη Δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι για τον θάνατο του παιδιού της.

Νέα Φιλαδέλφεια: Δικηγόρος Κροατών στο enikos.gr – «Η ευθύνη είναι της ΕΛΑΣ, το φιάσκο ήταν διπλό»

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την δολοφονία του παιδιού της, η μητέρα του 29χρονου μίλησε στον Alpha και συγκλονίζει με τα λόγια της. «Ποτέ δεν είχε μπλεχτεί σε τίποτα. Απλά είχε την αγάπη να δει την ΑΕΚ. Τίποτα άλλο. Ήταν σαν πόλεμος εκείνο το βράδυ. Έτρεχαν γυναίκες, παιδιά. Πήγε να τους προστατεύσει, πήγε να βοηθήσει και τον μαχαίρωσαν. Εμένα το παιδί μου χάθηκε, αλλά βοήθησε κιόλας. Προστάτευσε. Έτρεχαν να φύγουν όλοι… Ήρθαν για να σκοτώσουν», ανέφερε αρχικά.

Αναφερόμενη στην στιγμή που ο Μιχάλης δέχτηκε την μοιραία μαχαιριά, είπε πως «αφού είδαν αυτό που γινόταν, έτρεξαν για να σωθούν. Έτρεξε κι ο γιος μου και την ώρα που έφευγε γύρισε το κεφάλι και είδε κάποιον κάτω, του είχαν σπάσει πόδια, χέρια και την ώρα που έσκυψε το παιδί να τον σηκώσει, εκεί έγινε».

Νέα Φιλαδέλφεια: Το πρόσωπο – κλειδί στη δολοφονία του Μιχάλη

Απαντώντας σε ερώτημα εάν οι φίλοι του γιου της, ανέφεραν κάτι σχετικά με τα ρούχα του δράστη της δολοφονίας, απάντησε ότι «το παιδί αυτό έτρεξε, έφυγε. Του είχαν ρίξει μου είπε μολότοφ, έτρεξε να σωθεί, έφυγε από το πίσω στενό».

«Τι κάνανε σαν κράτος; Πού είναι η Αστυνομία να περικυκλώσει τα πάντα; Να μην έμπαιναν καν μέσα. Τίποτα. Όλα ανεξέλεγκτα. Πέρασαν και ήρθαν. Αυτοί που φταίνε, να πάνε στη Δικαιοσύνη και οτιδήποτε άλλο», ξέσπασε στη συνέχεια η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή.

Νέα Φιλαδέλφεια: Δεν σέβεστε τον Μιχάλη και την οικογένειά του – Η ανακοίνωση των δικηγόρων της οικογένειας Κατσουρή

Ερωτήθηκε και για το ενδεχόμενο ο Μιχάλης να μαχαιρώθηκε κατά λάθος. «Με τίποτα. Είναι δικαιολογίες αυτά που λένε. Κι αυτοί που δεν μαχαίρωσαν δεν είναι αθώοι. Δεν έπρεπε καν να πατήσουν εδώ. Εκεί τρελαίνομαι, με το κράτος. Γιατί τους άφησε; Είναι κάποιοι άνθρωποι που είναι εγκληματίες. Τι να πω. Εγώ δεν ζω», είπε η μητέρα του 29χρονου.

Μιλώντας για το βράδυ του Σαββάτου, όπου πήγε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει  τον αγώνα της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, είπε: «Έλεγα “παιδί μου είσαι εδώ, ήρθα να σε δω”. Δεν άντεχα, μου είχαν καρέκλα στο γήπεδο αλλά ήθελα να μπω μέσα. Έβλεπα ότι το παιδί μου το έβλεπε και έλεγα χαιρόμασταν και οι δύο. Έλεγα “αγόρι μου σε αγαπάνε όλοι, για σένα φωνάζουνε, για σένα κάνανε τα πάντα εδώ μέσα”».

Η μητέρα του Μιχάλη δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανό. «Όχι απλά μου στοίχισε η δολοφονία του Άλκη, αλλά έλεγα πώς θα κοιμηθεί αυτή η μάνα; Τα συζητάγαμε κάθε βράδυ και ήρθε στο παιδί μου. Το παιδί μου έκλαιγε για τον Άλκη», είπε η μητέρα του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσουρή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ