Νέα αποκάλυψη για τον συζυγοκτόνο: “Έξι ημέρες πριν από τη δολοφονία της Καρολάιν έγραψε το οικόπεδο στο όνομά του”

Την πληροφορία ότι ο συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, έξι μέρες πριν από τη δολοφονία της Κάρολαϊν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, αγόρασε στο όνομά του οικόπεδο με τα χρήματα που είχε πάρει από τη μητέρα της συζύγου του, επιβεβαίωσε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα» ο δικηγόρος της οικογένειας, Θανάσης Χαρμάνης.

Σημειώνεται ότι ήδη χθες, ο κ. Χαρμάνης είχε υποστηρίξει ότι 33χρονος δολοφόνος όχι μόνο ζήτησε 2.200 ευρώ για το φέρετρο, αλλά και 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σορού της Κάρολαϊν στην Αλόννησο, ενώ, όπως είπε ο Γιώργος Αυτιάς, ισχυρίζεται ότι 10 μέρες πριν από τη δολοφονία έλαβε από τη μητέρα της 20.000 ευρώ μετρητά.

Απαντώντας γραπτώς στον δημοσιογράφο ο συνήγορος της οικογένειας ανέφερε: “Πόση αξία έχει, αλήθεια, ο ισχυρισμός ενός ανθρώπου που επί 37 ημέρες ανάγκασε τις αρχές να αναζητούν τρεις ληστές που έπνιξαν τη μητέρα του παιδιού του και τον σκύλο τους; Η εκπληκτική σκηνοθεσία, το απαράμιλλο υποκριτικό ταλέντο προκάλεσαν δάκρυα σε ανθρώπους με ενσυναίσθηση. Κρίμα που η σύλληψη του στέρησε από το Κρατικό Θέατρο τον ιδανικό διευθυντή στη χηρεύουσα θέση”.

Και συμπλήρωσε: “Εκτός των 2.200 ευρώ για το φέρετρο, προσθέστε και 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σορού στην Αλόννησο! Το όλον 4.200 ευρώ. Φυσικά δεν γίνεται λόγος για το τραπεζικό έμβασμα των 30.000 ευρώ ούτε τις 20.000 ευρώ που παρέλαβε σε μετρητά μαζί με τόνο Αλοννήσου και μέλι θυμαρίσιο. Αυτά ήταν το πανωπροίκι που λέει ο λαός. Όπως και τα 1.000 ευρώ που ενθυλάκωνε μηνιαίως από την πεθερούλα του, που επί 37 ημέρες κορόιδευε και για όλη τη ζωή θα τη βασανίζει. Κρίμα, ντροπή και αηδία. Υπάρχει όμως Θεός ος τα πανθ’ ορά”.

Σύμφωνα με το συμβόλαιο αγοραπωλησίας που είχε παρουσιάσει πριν από μερικές ημέρες η εκπομπή T live, το οικόπεδο αγοράστηκε στο όνομα του 33χρονου συζυγοκτόνου με τις υπογραφές να πέφτουν στις 6 Μαΐου σε συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, δηλαδή λίγες μέρες πριν από τη στυγερή δολοφονία της Καρολάιν.

Πρόκειται για ένα οικόπεδο 501 τ.μ. το οποίο αγοράστηκε έναντι 55.000 ευρώ, ενώ η εφορία εκτιμά την αξία του σε 53.588 ευρώ. Ο 33χρονος έδωσε 3.000 ευρώ ως προκαταβολή για την αγορά του και την ημέρα που συντάχθηκε το συμβόλαιο αγοραπωλησίας, κατέβαλε και το υπόλοιπο ποσό των 52.000 ευρώ με τραπεζική επιταγή.

Ο σχεδιασμός προέβλεπε την τοποθέτηση ενός προκάτ σπιτιού στο οικόπεδο και το ζευγάρι είχε επισκεφθεί και συγκεκριμένη εταιρεία που θα αναλάμβανε την κατασκευή του. Το σπίτι θα ήταν περίπου 120 τ.μ., με τρία υπνοδωμάτια, ενώ ο 33χρονος είχε ζητήσει να υπάρχει και μια πισίνα. Όμως μετά την αγορά του οικοπέδου προέκυψε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί άμεσα. “Το τοπωνύμιο είναι Δασαμάρι. Υπάρχει ένα εκκλησάκι ψηλά, ο Άγιος Σπυρίδωνας. Η περιοχή εντάχθηκε στο σχέδιο πόλεως το 1970 από έναν συνεταιρισμό που υπήρχε εκεί εφέδρων πολεμιστών. Η αντικειμενική αξία είναι περίπου στην τιμή αγοράς. Βεβαίως εκτιμώ ότι με βάση το πρόβλημα που έχει το συγκεκριμένο οικόπεδο γιατί υπάρχει μια αναστολή οικοδομικής άδειας, το αγόρασε πολύ ακριβά. Χτίζει 250 τ.μ. συν υπόγειο, συν σοφίτα. Υπάρχει αναστολή στις οικοδομικές άδειες λόγω των ρεμάτων και για να καταστούν πάλι οικοδομήσιμα, θα πρέπει να γνωμοδοτήσει η ΕΥΔΑΠ, δηλαδή να οριοθετήσει την κοίτη των ρεμάτων. Ακριβώς δίπλα του υπάρχουν σπίτια χτισμένα. Βεβαίως τότε δεν είχε ανακινηθεί θέμα με τα ρέματα. Αυτό έγινε εκ των υστέρων” τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή, ο μεσίτης Θανάσης Ζηρογιάννης. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής ο συζυγοκτόνος έμαθε τη συγκεκριμένη πληροφορία – ότι δηλαδή στο εν λόγω οικόπεδο δεν μπορούσε να κτιστεί σπίτι σε αυτή τη φάση – μια εβδομάδα πριν ομολογήσει. Αυτό δεν το γνώριζε όταν είχε υπογράψει και μάλιστα στο συμβόλαιο αναφέρεται ότι “το ακίνητο δεν βρίσκεται σε ρέμα”. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να οριοθετηθεί το ρέμα και στη συνέχεια να ανεγερθεί οικοδομή. Όμως αυτή είναι μια διαδικασία πολύ χρονοβόρα γιατί απαιτούνται εγκρίσεις από διάφορες υπηρεσίες του Δημοσίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ