Δήλωση-βόμβα για τον συζυγοκτόνο – “Η μητέρα της Καρολάιν του έδωσε 20.000 ευρώ 10 μέρες πριν από τη δολοφονία”

Απάντηση στα υποστηρίζει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσα από τη φυλακή, δίνει η οικογένεια της Καρολάιν, μέσω του δικηγόρου της Θανάση Χαρμάνη. Υπενθυμίζεται ότι ο συζυγοκτόνος διέψευσε ότι ζήτησε από τη μητέρα της να πληρώσει για το φέρετρο της Καρολάιν, λέγοντας πως κατέβαλε ο ίδιος τα έξοδα για την κηδεία της γυναίκας του, την οποία δολοφόνησε με τα ίδια του τα χέρια στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Θανάσης Χαρμάνης στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΙ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος όχι μόνο ζήτησε 2.200 ευρώ για το φέρετρο, αλλά και 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σορού της Κάρολαϊν στην Αλόννησο, ενώ, όπως είπε ο Γιώργος Αυτιάς, ισχυρίζεται ότι 10 μέρες πριν από τη δολοφονία έλαβε από τη μητέρα της 20.000 ευρώ μετρητά.

Απαντώντας γραπτώς στον δημοσιογράφο ο συνήγορος της οικογένειας ανέφερε: “Πόση αξία έχει, αλήθεια, ο ισχυρισμός ενός ανθρώπου που επί 37 ημέρες ανάγκασε τις αρχές να αναζητούν τρεις ληστές που έπνιξαν τη μητέρα του παιδιού του και τον σκύλο τους; Η εκπληκτική σκηνοθεσία, το απαράμιλλο υποκριτικό ταλέντο προκάλεσαν δάκρυα σε ανθρώπους με ενσυναίσθηση. Κρίμα που η σύλληψη του στέρησε από το Κρατικό Θέατρο τον ιδανικό διευθυντή στη χηρεύουσα θέση”.

Και συμπλήρωσε: “Εκτός των 2.200 ευρώ για το φέρετρο, προσθέστε και 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σορού στην Αλόννησο! Το όλον 4.200 ευρώ. Φυσικά δεν γίνεται λόγος για το τραπεζικό έμβασμα των 30.000 ευρώ ούτε τις 20.000 ευρώ που παρέλαβε σε μετρητά μαζί με τόνο Αλοννήσου και μέλι θυμαρίσιο. Αυτά ήταν το πανωπροίκι που λέει ο λαός. Όπως και τα 1.000 ευρώ που ενθυλάκωνε μηνιαίως από την πεθερούλα του, που επί 35 ημέρες κορόιδευε…”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ