Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν – Το σπίτι στη Λάρισα και το σενάριο για το κίνητρο του συζυγοκτόνου

Μετά την ομολογία και προφυλάκιση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών γίνεται μεγάλος ντόρος για τα οικονομικά του που δίνουν “τροφή” για σενάρια γύρω από το κίνητρο του εγκλήματος. Ιδίως στα βρετανικά μέσα κυριαρχούν τα ερωτήματα που έχουν να κάνουν με την προέλευση των χρημάτων για την αγορά του οικοπέδου στο Πικέρμι αλλά και για την ανέγερση του σπιτιού που σχεδίαζε το ζευγάρι.

Σύμφωνα με το Mega που επικαλείται πληροφορίες από την οικογένεια του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, o 33χρονος είχε ένα άλλο έσοδο. Η μητέρα του πούλησε το πατρικό της που βρίσκεται στη Λάρισα, προκειμένου να συνεισφέρει οικονομικά στην αγορά του οικοπέδου. Τα χρήματα που έλαβε η μητέρα του συζυγοκτόνου από την πώληση, ανέρχονταν στα 100.000 ευρώ, τα οποία μοιράστηκαν ισόποσα στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον αδερφό του και ένα ποσό κράτησε η οικογένειά του. Το ποσό που πήρε ο 33χρονος φαίνεται να ήταν γύρω στα 30.000 με 40.000 ευρώ και δόθηκαν για το οικόπεδο.

Το δημοσίευμα – βόμβα από τη Βρετανία

«Η Βρετανίδα μητέρα, Κάρολαιν Κράουτς δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της αφού έμαθε ότι διακινούσε ναρκωτικά ο σύζυγός της», ανέφερε σε δημοσίευμα-βόμβα η “Mirror” με τα βρετανικά ΜΜΕ να μιλούν, πλέον, ανοιχτά για “σκοτεινές” υποθέσεις ναρκωτικών. Πρόκειται για μία νέα διάσταση που αναδεικνύουν τα ρεπορτάζ και ενδεχομένως θα μπορούσε να αποτελεί το πραγματικό κίνητρο της δολοφονίας της 20χρονης από τον συζυγοκτόνο.

Βάσει των όσων αναφέρονται στο άρθρο οι ερευνητές κάνουν “φύλλο και φτερό” τα οικονομικά του πιλότου και τις πηγές εσόδων του καθώς, σύμφωνα με τη Mirror, έχουν δημιουργηθεί υποψίες για το πώς το ζευγάρι μπορούσε να κάνει πολυτελή ζωή.

Υποψίες με βάση το δημοσίευμα προκύπτουν από το γεγονός ότι το ζευγάρι είχε πρόσφατα κάνει ένα πολυτελές ταξίδι στο Ντουμπάι, ενώ είχε δαπανήσει το ποσό των 54.000 ευρώ για την αγορά ενός οικοπέδου σχεδιάζοντας, ταυτόχρονα, να χτίσει σπίτι αξίας 160.000 ευρώ. Πάντως, όπως υποστήριξε στο Mega ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος μέσα από τη φυλακή, τους βοήθησαν οι γονείς και των δύο. «Από κοινού και οι γονείς της γυναίκας μου, αλλά και οι δικοί μου συνεισέφεραν όπως μπορούσαν, όπως κάνουν όλοι οι γονείς για τα παιδιά τους, στο ξεκίνημα της οικογένειάς μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το ενδεχόμενο εμπλοκής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σε παράνομες δραστηριότητες δεν απέκλεισε ούτε ο πατέρας της Καρολάιν. «Δεν μπορώ να το αποκλείσω. Η κόρη μου ήταν ένα άτομο που ήθελε τη δικαιοσύνη, ήθελε τα πράγματα να είναι σωστά», φέρεται να δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Μιλώντας στο Mega, πάντως, ο πιλότος έχει δεσμευθεί ότι θα δώσει απαντήσεις σε όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. «Με ενδιαφέρει μόνο το καλό του παιδιού μου και θα συνεργαστώ απολυτά προς αυτή την κατεύθυνση στον ανακριτή. Θα δώσω όλες τις απαντήσεις σε ανακρίβειες και ερωτήματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ