Mirror για Γλυκά Νερά: Τα “ύποπτα” δρομολόγια με το ελικόπτερο που ίσως ανακάλυψε η Καρολάιν

Δημοσίευμα της Mirror σχολιάζει το έγκλημα των Γλυκών Νερών και ο τίτλος του αναφέρεται στο ότι η Καρολάιν Κράουτς δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της επειδή πιθανόν να είχε ανακαλύψει κάτι για εκείνον, όπως μια εμπλοκή σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

Μάλιστα, το δημοσίευμα επικαλείται την αστυνομία γράφοντας χαρακτηριστικά ότι “η ελληνική αστυνομία φοβάται ότι η Καρολάιν δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, αφού ανακάλυψε ότι ο 33χρονος πιλότος χρησιμοποιούσε το ελικόπτερο για να μεταφέρει ποσότητες ναρκωτικών πανίσχυρων καρτέλ. Προσθέτει μεταξύ άλλων ότι οι έρευνες στρέφονται και στα οικονομικά του ζευγαριού και στο πώς κατάφερναν να ζουν μια τόσο πλουσιοπάροχη ζωή.

Το ζευγάρι πρόσφατα είχε ταξιδέψει στο Ντουμπάι, ενώ είχαν αγοράσει, όπως λέει το δημοσίευμα της Mirror, ένα σπίτι αξίας 170.000 ευρώ, “με τους αστυνομικούς να θεωρούν ότι ίσως έχει πληρωθεί με χρήματα από τις “δουλειές” με τα ναρκωτικά”.

Σύμφωνα με τη Mirror, “οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ίσως η Καρολάιν ανακάλυψε τις δραστηριότητες αυτές του άνδρα της και δεν τις ενέκρινε” ενώ προσθέτει ότι “πηγή αποκαλύπτει ότι ο πιλότος έλεγχε απόλυτα τη σύζυγό του. Μέχρι και εφαρμογή εντοπισμού είχε τοποθετήσει στο κινητό της”. Ο πατέρας της Κάρολαιν δήλωσε πως η κόρη του είχε ηθική και πως θα απειλούσε ότι θα τον αφήσει αν ανακάλυπτε εμπλοκή με ναρκωτικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ