Τι απαντά ο συζυγοκτόνος για την ύπαρξη τρίτου προσώπου – Νέες προκλητικές δηλώσεις

Συνεχίζει να προκαλεί με τις τοποθετήσεις του 10 μέρες μετά την προφυλάκισή του ο συζύγοκτονος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Μιλώντας στο Mega δηλώνει πως η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν δεν ήταν προσχεδιασμένη. Υπογραμμίζει ότι αγαπούσε τη μητέρα του παιδιού του, ενώ αναφέρεται και στις φήμες περί τρίτου προσώπου στη σχέση τους.

«Μετανιώνω κάθε λεπτό για αυτό που έχω κάνει. Αγαπούσα πολύ τη γυναίκα μου. Η σχέση μας, πέρα από κάποιες εντάσεις, ήταν μια απολύτως φυσιολογική σχέση», δήλωσε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο και ενώ τις προηγούμενες μέρες παρουσίαζε την Καρολάιν ως την πηγή όλων των εντάσεων. Σχετικά με τις φήμες για τρίτο πρόσωπο ο συζυγοκτόνος απάντησε:

«Αρνούμαι κατηγορηματικά τα σενάρια που ακούγονται ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας με τη γυναίκα μου», δηλώνει και προσθέτει: «Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα είναι το καλό του παιδιού μου. Αγαπάω τη Λυδία μου και θα είμαι για πάντα κοντά της, σε ό,τι με χρειαστεί. Με ενδιαφέρει μόνο το καλό του παιδιού μου και θα συνεργαστώ απόλυτα προς αυτή την κατεύθυνση στον ανακριτή. Θα δώσω όλες τις απαντήσεις σε ανακρίβειες και ερωτήματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας».

Σε ό,τι αφορά τα ζητήματα και τις πληροφορίες οικονομικής φύσεως που το τελευταίο διάστημα είδαν το φως της δημοσιότητας. Επιμένει πως εκείνος πλήρωσε τα έξοδα για την κηδεία της γυναίκας του και τονίζει πως τόσο οι δικοί του γονείς, όσοι και οι γονείς της Καρολάιν, τους βοηθούσαν από την πρώτη μέρα που παντρεύτηκαν.

«Δεν υπήρχε ποτέ κάποια οικονομική προστριβή που να αφορούσε τις οικογένειές μας. Από κοινού και οι γονείς της γυναίκας μου αλλά και οι δικοί μου συνεισέφεραν όπως μπορούσαν, όπως κάνουν όλοι οι γονείς για τα παιδιά τους, στο ξεκίνημα της οικογένειάς μας» προσθέτει ο συζυγοκτόνος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ