«Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω τη Λυδία στην αγκαλιά μου», δηλώνει η μητέρα της Καρολάιν

Τη μικρή Λυδία έχουν πλέον στην αγκαλιά τους οι γονείς της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στη μεζονέτα όπου διέμεναν, στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου. Η μητέρα της αδικοχαμένης 20χρονης, Σούζαν Κράουτς, μετέβη στην Αθήνα προκειμένου να παραλάβει το βρέφος από την οικογένεια του συζυγοκτόνου και επέστρεψε μαζί της στην Αλόννησο, όπου ανοίγει πλέον ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους. Η μητέρα της Καρολάιν, μέσω γνωστών και φίλων, δηλώνει πως είναι χαρούμενη που θα έχει στην αγκαλιά της την εγγονή της, Λυδία.

Άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον των γονιών της Καρολάιν, θέλουν να μιλούν μόνο για τα θετικά και όχι για τα τραγικά περιστατικά, που έχουν σημαδέψει τους ίδιους και έχουν συγκλονίσει το Πανελλήνιο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega. Σημειώνουν, παράλληλα, ότι θέλουν να δώσουν όλο τους το βάρος στην ανατροφή της μικρής Λυδίας και να καταφέρουν να μεγαλώσουν όπως πρέπει το εγγονάκι τους, που άλλαξε σπίτι για τρίτη φορά μέσα σε 1,5 μήνα. Θα έχουν, εξάλλου, στο πλευρό τους και τους κατοίκους όλου του νησιού.

Όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός, οικογενειακοί φίλοι από την πλευρά των γονιών του 33χρονου συζυγοκτόνου ανέφεραν ότι και εκείνοι βοηθούσαν όσο μπορούσαν οικονομικά το ζευγάρι για την αγορά του επίμαχου οικοπέδου, αλλά και την κατασκευή του δικού τους σπιτιού.

Η φίλη της οικογένειας Κράουτς, Κική Αναγνώστου ανέφερε ότι οι κάτοικοι της Αλοννήσου θεωρούν δίκαιη την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων για την επιμέλεια του παιδιού. “Όλο το νησί στηρίζει την οικογένεια και είναι έτοιμο να αγκαλιάσει τη μικρή Λυδία και να της προσφέρει την αγάπη που είχε δώσει και στην αδικοχαμένη Καρολάιν”, διαβεβαίωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ