Μύκονος: Στο χώμα είχαν θάψει τα ναρκωτικά τα μέλη του κυκλώματος—Έκαναν και ντελίβερι

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Μυκόνου, χρειάστηκε να σκάψουν στο χώμα για να εντοπίσουν τα ναρκωτικά που είχαν θάψει τα μέλη του κυκλώματος, το οποίο εξαρθρώθηκε.

Οι δράστες χρησιμοποιούσαν ως κρυψώνες και πέτρινες μάντρες, σωλήνες υδρορροής και σακιά ζωοτροφών.

Διακινούσαν κοκαΐνη, MDMA (κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη), καθώς και κάνναβη, καθημερινά σε όλο το νησί, κέντρα διασκέδασης, μπαρ, ξενοδοχεία και όλο το 24ωρο, ενώ στους πιο απαιτητικούς πελάτες φρόντιζαν να κάνουν ακόμα και ντελίβερι με μηχανάκια. Μάλιστα ο 25χρονος ο οποίος εργαζόταν ως ταχυμεταφορέας, παρέδιδε τα ναρκωτικά ακόμα και της ώρα της εργασίας του.

Αρχηγός φέρεται να ήταν ένας 27χρονος, που προμήθευε τα ναρκωτικά, έβρισκε νέους πελάτες και έκανε και την οικονομική διαχείριση. Είχε απασχολήσει τις αρχές για κλοπές.

Τα δύο άλλα μέλη του κυκλώματος, ένας 25χρονος και ένας 32χρονος, ήταν αυτοί που αποθήκευαν, φυλούσαν και διακινούσαν τα ναρκωτικά. Και οι τρεις είναι από την Αλβανία, αλλά έμεναν μόνιμα στο νησί των ανέμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τα μέλη του κυκλώματος στις μεταξύ τους συνομιλίες, χρησιμοποιούσαν κωδικές ονομασίες.

Ενδεικτικά:

Κοκαΐνη: “Άσπρο”, τιμή πώλησης έως και 150 ευρώ το γραμμάριο

MDMA (κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη): “Κριστάλ”, τιμή πώλησης έως και 80 ευρώ το γραμμάριο

Κάνναβη: “Πράσινο”, τιμή πώλησης έως και 20 ευρώ το γραμμάριο

Οι αστυνομικοί αναζητούν τους προμηθευτές τους, ενώ αναμένεται και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου τους, προκειμένου να εξακριβωθούν οι επαφές που είχαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ