Μεταξουργείο: Φύλακας ξέχασε να κατεβάσει τις μπάρες – Αυτοκίνητα περνούσαν και το τρένο σφύριζε

Ένα αδιανόητο περιστατικό που θα μπορούσε να καταλήξει σε τραγωδία, συνέβη στο Μεταξουργείο. Φύλακας ισόπεδης διάβασης… ξέχασε να κατεβάσει τις μπάρες και οι οδηγοί των αυτοκινήτων σταματούσαν μόνοι τους ακούγοντας το τρένο.

Το βίντεο από το σημείο, στην διασταύρωση της οδού Ανδρομάχης με την Λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως, κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας αίσθηση.

Το συμβάν έγινε την περασμένη Κυριακή στις 19:00 το βράδυ. Τα αυτοκίνητα κατευθύνονταν προς τις γραμμές και οι οδηγοί σταματούσαν μόνοι τους ακούγοντας το τρένο. Τελικά οι μπάρες κατέβηκαν, αλλά με καθυστέρηση.

«Είμαστε σε μια χώρα που ζούμε από τύχη»

Μιλώντας στο MEGA, ο οδηγός που ανήρτησε το συγκεκριμένο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιγράφει το περιστατικό.

«Ήμουν στο φανάρι για να στρίψω επί της Ανδρομάχης. Με το που έστριψα, άκουγα να σφυρίζει το τρένο και όταν συνειδητοποίησα ότι το τρένο πήγαινε σιγά – σιγά και σφύριζε πολλές φορές, έβλεπα τα αυτοκίνητα να περνούν τις γραμμές και οι προστατευτικές μπάρες να μην έχουν κατέβει» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θάνος και πρόσθεσε:

«Ο κύριος που ήταν υπεύθυνος εκεί, ήταν άφαντος. Την ώρα που τραβούσα το βίντεο, φαίνεται να τρέχει. Πιστεύω ή στη θέση του δεν ήταν ή δεν του έδωσαν εντολή ότι φεύγει το τρένο. Είμαστε σε μια χώρα που κανείς δεν ελέγχει τίποτα. Δεν ασχολείται κανένας, είμαστε σε μια χώρα που ζούμε από τύχη».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ