Μεσολόγγι: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του Μπάμπη που δολοφονήθηκε – «Καρδιά μου, πού είσαι;» σπάραξε η μητέρα του

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιείται αυτή την ώρα η κηδεία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Η αυλαία της εξαφάνισής του έπεσε με τον χειρότερο τρόπο έπειτα από 18 ημέρες, όταν εντοπίστηκε η σορός του στον κάμπο Ευηνοχωρίου.

Μεσολογγι: Το 2o κινητό που είχε μαζί του ο κρεοπώλης την μοιραία νύχτα ήταν στο όνομα φίλου του – ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα (27/01), συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο 31χρονο, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου. Τραγικές φιγούρες η μητέρα και οι αδελφές του, οι οποίες δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως έχασαν το αγαπημένο τους πρόσωπο, κι αναζητούν ακόμη απαντήσεις για τον θάνατό του.

Ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα μόλις έφτασε το λευκό φέρετρο, με την μητέρα του Μπάμπη να ξεσπά και να σπαράζει «καρδιά μου, που είσαι;».

Μεσολόγγι: «Εγώ είμαι η γυναίκα που έστειλε μήνυμα ο κρεοπώλης…» – Τι είπε στο «Φως στο Τούνελ»

Μεσολόγγι: «Ήρεμος και με ψυχρό βλέμμα» ο κρεοπώλης στην φυλακή – «Καθαρή» η έκθεση του ψυχίατρου

Ψάχνουν το κινητό και την καραμπίνα του Μπάμπη

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του κινητού και της κυνηγετικής καραμπίνας του 31χρονου.

«Φαίνεται ότι το κίνητρο ήταν οικονομικό αλλά δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το πώς ο 50χρονος κατάφερε να παγιδεύσει το θύμα την μοιραία νύχτα και ακόμη δεν μπορούμε να ξέρουμε τι συνομιλία είχαν οι δύο άνδρες, διότι είχαν τηλεφωνική συνομιλία, πριν συναντηθούν», είπε η Κωνσταντία Δημογλίδου μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. ξεκαθάρισε πως για τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, «το κίνητρο είναι οικονομικό δεδομένης και της οικονομικής διαφοράς που είχαν θύμα και κατηγορούμενος».

Η Κωνσταντία Δημογλίδου αποσαφήνισε ακόμη ότι «μέχρι στιγμής δεν προκύπτει εμπλοκή άλλου ανθρώπου, χωρίς αυτό να μπορεί να αποκλειστεί».

«Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι έχει πυροβοληθεί με το όπλο του, όμως αυτό δεν μπορεί να αποδειχθεί, καθώς δεν γίνεται βαλλιστική εξέταση στις καραμπίνες, αλλά και διότι ακόμη δεν έχει βρεθεί το όπλο του 31χρονου», είπε η εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Συμπλήρωσε ότι «εικάζεται πως βρίσκεται μέσα στο νερό η καραμπίνα του 31χρονου γι’ αυτό δεν βρίσκεται ακόμη. Αναζητείται και το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου, που επίσης θα μπορούσε να δώσει πολλά στοιχεία».

Διευκρίνισε ακόμη πως «το τετράδιο με σημειώσεις του Μπάμπη έχει δοθεί από την οικογένεια του στην Αστυνομία, αλλά στην παρούσα φάση δεν μπορεί να μας βοηθήσει σε κάτι, πέρα από το κίνητρο».

Στην εκπομπή μίλησε και ο Γιώργος Τσούκαλης, επιβεβαιώνοντας τις αναφορές της κ. Δημογλίδου και επικαλούμενος μαρτυρίες φίλων του θύματος που είχαν εκφράσει ανησυχία για τις επαφές του με τον κατηγορούμενο κρεοπώλη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ