Μεσολόγγι: «Χτενίζουν» συγκεκριμένη περιοχή για τον εντοπισμό του Μπάμπη – Τα νέα στοιχεία και η έκκληση της αδελφής του

Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, για 9η συνεχή ημέρα. Το Σάββατο (13/1), εκπαιδευμένοι δύτες βούτηξαν στη λιμνοθάλασσα, αλλά και σε σημεία που δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι δυνάμεις διάσωσης, προκειμένου να εντοπίσουν κάποιο ίχνος του 31χρονου. Η αγωνία των δικών του ανθρώπων κορυφώνεται, ενώ η αδελφή του Μπάμπη απηύθυνε νέα έκκληση σε όποιον γνωρίζει ή είδε κάτι, να μιλήσει έστω και ανώνυμα.

Όλες οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στην περιοχή, όπου βρίσκεται το αεροδρόμιο Μεσολογγίου, σε μία μεγάλη και βαλτώδη έκταση, καθώς, εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, μία κάμερα έχει εντοπίσει το αυτοκίνητο του 50χρονου κρεοπώλη να κινείται την επίμαχη βραδιά. Έγιναν εκτεταμένες έρευνες με drone και σκύλους, οι οποίες θα συνεχιστούν και την Κυριακή (14/1), σε μία προσπάθεια να βρεθεί κάποιο στοιχείο για τον Μπάμπη.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από συγγενείς, κατοίκους και φίλους, σε μία προσπάθεια να συλλέξουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στην εξιχνίαση του θρίλερ.

Βούτηξε και ιδιώτης δύτης

Ένας ιδιώτης δύτης, ύστερα από εντολή της οικογένειας σε συνεργασία με τις Αρχές, ερεύνησε την βαλτώδη περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο καθώς όλες οι ενδείξεις οδηγούν τις Αρχές στην συγκεκριμένη περιοχή. «Σίγουρα παίζουν ρόλο και οι καιρικές συνθήκες αλλά είναι τέτοια η περιοχή που πάλι θα ήταν δύσκολο. Είναι όλο βούρκος και θολώνει πολύ. Θα συνεχίσουμε τις έρευνες», δήλωσε ο δύτης, Τσίκνιας Ιωάννης.

Από την οικογένεια του 31χρονου θεωρούν πλέον ως δεδομένο ότι ο Μπάμπης έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας με τον πατέρα του εξαφανισμένου να υποστηρίζει ότι υπάρχουν άτομα, που γνωρίζουν τι έχει συμβεί.

«Μίλησε» το τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη

Από το κινητό τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη έχουν ανακτηθεί δεδομένα, τα οποία φανερώνουν πως ένα 24ωρο πριν από την εξαφάνιση του Μπάμπη υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών, με αφορμή τα χρήματα που είχε δανείσει ο 31χρονος στον βασικό ύποπτο της υπόθεσης και τα οποία ο αγνοούμενος τα ζητούσε πίσω.

Επιπλέον, από τα δεδομένα που ανακτήθηκαν προκύπτει πως μετά τη συνάντηση με τον Μπάμπη, ο κρεοπώλης επικοινώνησε με διάφορα άτομα, πριν του πάρουν το κινητό του οι Αρχές. Θεωρείται σημαντικό να εντοπιστούν αυτά τα πρόσωπα,  καθώς μπορεί να γνωρίζουν κι άλλοι τι συνέβη στη συνάντηση του κρεοπώλη με τον 31χρονο. Πολύ σημαντικά θεωρούνται και τα ευρήματα από εφαρμογές και μέσα δικτύωσης.

Η έκκληση της αδελφής του: Όποιος γνωρίζει ας μιλήσει έστω ανώνυμα

Η αδελφή του Μπάμπη μίλησε το Σάββατο (13/1) στο Mega και απηύθυνε έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάποια πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό του αδελφού της να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

«Αυτό που θα ήθελα να πω και κάνω έκκληση, όποιος γνωρίζει έχει δει, έχει ακούσει, και φοβάται και δεν θέλει, έστω ανώνυμα σε κάποιον φίλο μας, συγγενή ή στην Ασφάλεια, ας πει το οτιδήποτε. Να μη φοβάται, γιατί αυτό που έτυχε σε εμάς μπορεί να τύχει στον οποιονδήποτε», δήλωσε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ