Μαστροπεία ανηλίκων: Στο «κάδρο» και μία 25χρονη για τα ραντεβού της φρίκης – Θύμα του κυκλώματος σπάει την σιωπή του

Ένα κορίτσι, θύμα του νέου κυκλώματος μαστροπείας που εκμεταλλευόταν ανήλικες και τις εκπόρνευε σε «πελάτες» στην Αττική, σπάει την σιωπή του. Βάζει μάλιστα στο «κάδρο» και μία άλλη γυναίκα, ηλικίας 25 ετών, η οποία φέρεται να έκλεινε ραντεβού στις κοπέλες με εύπορους άνδρες.

Η νέα υπόθεση μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών σοκάρει. Μία 15χρονη και μία 18χρονη σήμερα κοπέλα γνωρίστηκαν πριν δύο χρόνια με την «Λορέλα», την 31χρονη γυναίκα που έχει συλληφθεί για την εκπόρνευσή τους. Τα μέλη του κυκλώματος φωτογράφιζαν τα κορίτσια και αναρτούσαν ακατάλληλες φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Έκλειναν ακόμη και αλλεπάλληλα ραντεβού για λογαριασμό τους μέσα στην ίδια ημέρα, προκειμένου να αποκομίσουν οικονομικό όφελος.

Η 18χρονη, μιλώντας στο MEGA, δεν επιρρίπτει ευθύνες στην «Λορέλα», η οποία είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των κοριτσιών και να τις εκμεταλλεύεται.

«Τη γνώρισα στις βλεφαρίδες όταν ήμουν 15 χρόνων, κάναμε παρέα, ταιριάξαμε. Ήταν σαν αδελφή μου, όχι να με μπλέξει και τέτοια. Εγώ το έκανα αυτό, αλλά η κοπέλα δεν εμπλέκεται κάπου. Μου έλεγε “έλα να δουλέψεις στο κλαμπ μαζί μου, μην κάνεις τέτοια”».

Η 18χρονη «φωτογραφίζει» μία άλλη νεαρή γυναίκα για τη νέα υπόθεση φρίκης. «Μια άλλη κοπέλα φταίει, αυτή η Έλενα που είναι 25 χρόνων κι εκμεταλλεύεται πολλά κορίτσια. Αυτή μ’ έπαιρνε παντού συνέχεια μαζί της, σε συναντήσεις», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό.

Οι ρόλοι του κυκλώματος

Η «Λορέλα» ήταν αυτή που φέρεται να έβρισκε ανήλικα κορίτσια και τους έκλεινε ραντεβού με πελάτες. Παρουσιαζόταν ως αισθητικός, ενώ και η ίδια είναι μητέρα ενός ανήλικου αγοριού.

Το δεύτερο άτομο που συνελήφθη είναι ένας 34χρονος άνδρας, ο οποίος ήταν αυτός που φωτογράφιζε τα κορίτσια, αναρτούσε το πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο, έβρισκε και έκλεινε ραντεβού με ευκατάστατους άνδρες και δραστηριοποιούταν κυρίως στα Βόρεια Προάστια. Μέσω αυτού κλείστηκαν και πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής, έναντι αμοιβής έως 200 ευρώ.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθη κι ένας 55χρονος, που σύμφωνα με τις Αρχές, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2023 συνευρέθηκε ερωτικά, τόσο στο σπίτι του όσο και σε ξενοδοχείο με δύο ανήλικες κοπέλες έναντι 100 ευρώ.

«Προπλήρωσε δωμάτιο τριών ατόμων για λίγες ώρες, αλλά και στα μέσα Ιουλίου, είδα τον ίδιο άνδρα μαζί με τις ίδιες κοπέλες», είπε υπάλληλος του ξενοδοχείου.

«Υπάρχουν άλλοι έξι κατηγορούμενοι πλην των τριών που έχουν συλληφθεί, στη συγκεκριμένη δικογραφία, αλλά η έρευνα θα συνεχιστεί καθώς σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλα θύματα αλλά κι άλλοι δράστες», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.

Η καταγγελία που ξετύλιξε το κουβάρι

Το νήμα άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα μιας εκ των δύο ανηλίκων, ανακάλυψε πως η ίδια της η κόρη είχε πέσει θύμα κυκλώματος μαστροπείας και το κατήγγειλε τον Αύγουστο στην αστυνομία.

«Η μάνα της αφού έμαθε για την κόρη τι κάνει και τι γίνεται κι ερχότανε εδώ πέρα και καθότανε και κοιμότανε στην αδελφή μου, την φιλοξενούσε η αδελφή μου, νόμιζε ότι όλα τα κάνει η αδελφή μου», λέει ο αδελφός της 31χρονης.

Όπως λένε οι γείτονες της «Λορέλας» στον Κολωνό, αρκετές φορές το καλοκαίρι έβλεπαν πανάκριβα αυτοκίνητα να φτάνουν έξω από την πολυκατοικία της και να αφήνουν ανήλικα κορίτσια. «Άκουγα φασαρίες, μικρά παιδάκια, ένα αυτοκίνητο μαύρο γύρω στις 6.30 γύρναγε με μουσική τέρμα. Βγαίνανε στα μπαλκόνια, φώναζε κάποιος στο δεύτερο εδώ. Έχουν κάνει και μηνύσεις».

Από την δικογραφία προκύπτει η διαστροφική εμμονή κάποιων ανδρών να συνευρίσκονται με ανήλικα κορίτσια. Συγκεκριμένα, ένας 64χρονος από το Ψυχικό φαίνεται να είχε πάνω από 20 συνευρέσεις με ανήλικη σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στα Εξάρχεια, ενώ μάλιστα πλήρωνε ακόμα και 200 ευρώ για κάθε ραντεβού.

Εντύπωση προκαλεί ακόμα ένα ραντεβού μίας ανήλικης, η οποία συνευρισκόταν με δύο άνδρες. Ο ένας πλήρωνε 150 ευρώ τη φορά και ο άλλος αντί για χρήματα, της έκανε ένα τατουάζ για κάθε συνεύρεση που είχαν. Η ανήλικη συνευρέθηκε με αυτούς τους δύο άνδρες τουλάχιστον 10 φορές.

Δείτε το ρεπορτάζ:

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ