Σοκ από τις αποκαλύψεις για τη νέα υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων – «Δεν ξέρουμε πόσοι ακόμα μπορεί να είναι οι δράστες και πόσα τα θύματα»

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έρευνες της αστυνομίας για την νέα υπόθεση μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στην Αττική, που συγκλονίζει την κοινή γνώμη. Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν συλληφθεί τρία πρόσωπα για την φρικτή υπόθεση, ενώ ακόμη έξι άτομα περιλαμβάνονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί από τις αστυνομικές αρχές.

Ως «εγκέφαλος» φέρεται η 31χρονη με καταγωγή από την Αλβανία, η οποία κατηγορείται ότι εκμεταλλεύτηκε την φιλική σχέση που είχε με μία 15χρονη και την εξωθούσε στην πορνεία, βρίσκοντάς της πελάτες. Βέβαια, η ίδια λάμβανε μέρος της αμοιβής της ανήλικης από τα «ροζ» ραντεβού με τους παιδοβιαστές.

Κεντρικό ρόλο έπαιζε, επίσης, ένας 33χρονος από την Εκάλη, φίλος της 31χρονης κατηγορουμένης από τον Κολωνό, ο οποίος φωτογράφιζε τις ανήλικες με τα εσώρουχα και δημοσίευσε τις εικόνες σε ιστοσελίδα, μέσω της οποίας κλείστηκαν και πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού σε διάφορα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας. Ο 33χρονος φέρεται, επίσης, να έκλεινε τα ερωτικά ραντεβού των κοριτσιών με «πλούσιους πελάτες». Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας 55χρονος «πελάτης», που φέρεται να είχε κάνει ραντεβού με τα ανήλικα κορίτσια.

Για μαστροπεία μαζί με την 31χρονη «Λορέλα», κατηγορείται επίσης και μια 26χρονη από το κέντρο Αθήνας, ενώ στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα ενός 64χρονου από το Ψυχικό, ενός 48χρονου Αλβανού από το Ίλιον, ενός 32χρονου και ενός 48χρονου από την Αθήνα, που ήταν ανάμεσα στους παιδοβιαστές του κυκλώματος.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα, πάντως, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου παραμένει άγνωστο πόσοι ακόμα μπορεί να είναι οι δράστες και πόσα τα θύματα σε αυτή τη νέα υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων.

Σε δηλώσεις της στο Mega, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., τόνισε ότι οι αστυνομικές έρευνες για την υπόθεση ξεκίνησαν ύστερα από μία καταγγελία που έγινε το καλοκαίρι. «Ευτυχώς, το καλοκαίρι έφτασε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων για μία από τις κοπέλες που φαίνεται να είχε συνευρεθεί με έναν από τους κατηγορούμενους. Μάλιστα, κάποιο μέλος της οικογένειάς της το αντιλήφθηκε και έτσι ξεκίνησε η έρευνα της αστυνομίας. Οι γονείς πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί», είπε σε αυτό το σημείο.

Εξήγησε στη συνέχεια ότι «φτάσαμε στους κατηγορούμενους και προέκυψαν και τρία εντάλματα. Οι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν την επόμενη εβδομάδα στον ανακριτή». Η κ. Δημογλίδου πρόσθεσε πως «υπάρχουν κι άλλοι έξι κατηγορούμενοι στη δικογραφία αλλά δεν ξέρουμε πόσοι ακόμα μπορεί να είναι οι δράστες σε αυτή την υπόθεση και πόσα τα θύματα, είτε ενήλικα είτε ανήλικα κορίτσια. Υπάρχουν πράξεις που έγιναν όταν τα κορίτσια όταν ήταν κάτω από 15 ετών…».

Όπως υπογράμμισε, «κανένας κατηγορούμενος δεν μπορεί να μιλήσει για συναίνεση, όταν μιλάμε για τόσο μικρές ηλικίες» και εξέφρασε την εκτίμησή της πως «νομίζω θα έχουμε καλά αποτελέσματα τις επόμενες ημέρες», σχετικά με τις έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση. Σε ό,τι αφορά στην ιστοσελίδα, όπου ο 33χρονος δημοσίευσε τις φωτογραφίες των κοριτσιών για να βρουν «πελάτες», η κ. Δημογλίδου τόνισε ότι «η αστυνομία έχει ασχοληθεί με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, που γινόταν διακίνηση πορνογραφικού υλικού».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ