Μέγαρα: «Εάν δεν σκοτώσω παιδί, δεν θα τελειώσω μαζί σου» – Οι απειλές του πατριού και οι περιγραφές-σοκ των κακοποιημένων παιδιών

Οργή και σοκ προκαλούν οι συνεχείς αποκαλύψεις για τον 23χρονο πατριό στα Μέγαρα, που κακοποιούσε χωρίς κανένα έλεος τα ανήλικα παιδιά της γυναίκας του, στέλνοντας μάλιστα στην Εντατική το 4χρονο αγοράκι, που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Στο νοσοκομείο βρίσκονται και τα τρία αδέλφια του 4χρονου, που περιέγραψαν τα μαρτύρια που βίωναν στα χέρια του δράστη, ο οποίος εξακολουθεί να αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές. Την ίδια στιγμή, η μητέρα των παιδιών αποκαλύπτει ότι ο 23χρονος εξακολουθεί να την απειλεί μέχρι και τώρα, ενώ στο παρελθόν, της είχε πει πως «εάν δεν σκοτώσω παιδί, δεν θα τελειώσω μαζί σου».

Η εκπομπή LiveNews βρέθηκε στο Παίδων, όπου νοσηλεύονται τα παιδιά της οικογένειας, μετά τον ξυλοδαρμό από τον πατριό τους. «Μου την είχε δώσει με σίδερα», λέει ένα από τα παιδιά, δείχνοντας τα σημάδια από τα χτυπήματα του δράστη. Η μητέρα των ανήλικων δήλωσε για την κατάσταση του 4χρονου ότι «πήγα στη ΜΕΘ να τον δω, μου είπαν ότι είναι ακόμα σε κώμα, δεν έχει αλλάξει κάτι».

Τα βασανιστήρια που πέρασαν τα αγοράκια στα χέρια του δράστη, έχουν μείνει ανεξίτηλα τόσο στο κορμί τους, όσο και στη μνήμη τους. «Αυτός ο άνθρωπος πώς σας φερότανε;», ερωτήθηκε ένα παιδί, που απάντησε: «κακά». «Θυμάσαι να σου μιλάει άσχημα; Να σε δέρνει;», ήταν η επόμενη ερώτηση και το παιδί είπε: «ναι».

Η μητέρα των παιδιών ξέσπασε στην κάμερα για το μαρτύριο που βίωνε η ίδια και τα παιδιά της, μέσα στο σπίτι τους. «Ο άνθρωπος αυτός είναι δολοφόνος, ξεκάθαρα. Με χτύπαγε στη μέση, με χτύπαγε στα πλευρά, δεν είναι ότι χτύπαγε μόνο εμένα. Έπαιρνε αντικείμενα, ξύλα, πιάτα, πιρούνια, κουτάλες, χτύπαγε τα παιδιά μου», λέει η μητέρα των ανηλίκων.

Ο άγριος ξυλοδαρμός του 4χρονου

Το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, ο 23χρονος δράστης είχε μείνει μόνος του στο σπίτι με τα παιδιά. «Με έστειλε να πάρω ψώνια για τα παιδιά και τσιγάρα. Όταν έφυγα εγώ, του είχε σπάσει το πόδι με κλωτσιές του Ραφαήλ. “Μαμά, σήκωσε πολύ ψηλά με τα χέρια του τον Ραφαήλ και τον έσκασε κάτω με πολλή δύναμη. Εφόσον τον έσκασε κάτω του έδινε και μπουνιές στο κεφάλι», περιγράφει η μητέρα.

Ένα από τα αδέλφια προσπάθησε να σταματήσει τον 23χρονο. Έβλεπε μπροστά στα μάτια του τον 4χρονο αδελφό του να κακοποιείται δίχως έλεος. «Τον είχε σηκώσει και τον έσκασε κάτω. Μου έδωσε σφαλιάρα», περιέγραψε ο αδελφός του 4χρονου.

Ένα από τα άλλα παιδιά της οικογένειας, κοιμάται στο κρεβάτι του νοσοκομείου με γύψο στο χεράκι του, ύστερα από χειρουργείο. «Είναι και τα άλλα μου τα παιδιά χτυπημένα, κάναμε χειρουργείο στον άλλον που έχει το χέρι του, που του έσπαγε την καρέκλα πάνω του», δήλωσε η μητέρα.

Απειλεί, ενώ αναζητείται

Ενώ ο 23χρονος είναι εξαφανισμένος, αίσθηση προκαλεί ότι βρίσκει τρόπο για να επικοινωνήσει με τη μητέρα και να την απειλήσει ακόμα και για τη ζωή της.

«Αυτός εξακολουθεί και παίρνει τηλέφωνα στη γιαγιά μου και απειλεί ότι εάν δεν θα σβήσω τις μηνύσεις θα σκοτώσει και εμένα και τα παιδιά μου και την κόρη μου, που την έχει ο πρώην μου κουνιάδος»,  λέει η μητέρα των παιδιών.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της, ο δράστης είχε βάλει σκοπό να σκοτώσει ένα από τα παιδιά της. «Συνέχεια μου το έλεγε όταν με χτύπαγε, ότι εάν δεν σκοτώσω εγώ παιδί, να το έχεις εικόνα, εγώ δεν θα τελειώσω μαζί σου», λέει η μητέρα.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ