Μέγαρα: Στο νοσοκομείο και τα τρία αδέλφια του 4χρονου – Χειρουργήθηκε το ένα αγοράκι επειδή είχε σπασμένο χέρι

Στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» νοσηλεύονται και τα 3 αδέλφια του 4χρονου από τα Μέγαρα, ο οποίος είναι διασωληνωμένος από χθες (10/01) σε βαριά κρίσιμη κατάσταση με πολλαπλές κακώσεις , καθώς έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφο της μητέρας του.

Με εισαγγελική παραγγελία φιλοξενούνται και τα άλλα τρία αγόρια της οικογένειας, ηλικίας 11, 10 και 8 ετών αντίστοιχα. Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά δεν φέρουν εμφανή τραύματα, ωστόσο θα υπάρξει για όλα άμεσα ιατροδικαστική και παιδοψυχιατρική εκτίμηση.

Ο 8χρονος είχε κάταγμα στο χέρι και χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο για την αποκατάστασή του.

Τα αδέλφια νοσηλεύονται στο ορθοπεδικό τμήμα του νοσοκομείου σε σταθερή κατάσταση και κοντά τους βρίσκεται η μητέρα τους.

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου:

«Σε συνέχεια του από 11/1/24, ενημερωτικού υπηρεσίας μας, γνωρίζεται συμπληρωματικά:

Κατόπιν αυτεπάγγελτης προδικαστικής έρευνας και προφορικής παραγγελίας εισαγγελέα ανηλίκων Αθηνών, πραγματοποιήθηκε διακομιδή (11/1/24, 05:00 hrs) και εν συνεχεία εισαγωγή, των τριών ανηλίκων αδελφών του (4χρονου) παθόντος, ήτοι:

  • Ανήλικος, 11 ετών
  • Ανήλικος, 10 ετών
  • Ανήλικός 8 ετών

Ο τρίτος εξ αυτών διεγνώσθη με κάταγμα δε άνω άκρου και αντιμετωπίστηκε χειρουργικά.

  • Νοσηλεύονται στο ορθοπεδικό τμήμα του νοσοκομείου, συνοδευόμενοι από τη μητέρα τους
  • Κατάσταση υγείας: Σταθερή
  • Περαιτέρω ιατρικές ενέργειες: Εξέταση περί μεταδοτικών νοσημάτων / παιδοψυχιατρική εκτίμηση / ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα και με εισαγγελική παραγγελία».

«Το μόνο που θέλω είναι να τον βάλω μέσα, να δικαστεί» λέει η μητέρα

Η, επίσης, κακοποιημένη μητέρα μίλησε στον ΑΝΤ1 και ξέσπασε για τον εφιάλτη που ζούσαν αυτή και τα παιδιά της στα χέρια του συντρόφου της. «Το σήκωσε πάνω και το πέταξε κάτω. Το παιδί έκανε σπασμούς, έβγαζε αφρούς από το στόμα. Ο δολοφόνος μας κλείδωνε μέσα στο σπίτι, μας σκότωνε, δεν είχα βοήθεια από κανέναν».

«Το μόνο που θέλω είναι να τον βάλω μέσα, να δικαστεί» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Το παιδί ήρθε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο»

Στον ΑΝΤ1 μίλησε και ο παιδίατρος του Κέντρου Υγείας Μεγάρων, ο οποίος επισημαίνει πως ο 4χρονος ήρθε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο. «Δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει. Μάλιστα στην αρχή είχε και πολύ κλειστά τα μάτια του και χρειάστηκε να κάνουμε ΚΑΡΠΑ, μεθόδους για να μπορέσει το παιδί να ανανήψει. Πραγματικά ήταν κάτι που ακόμη και εμείς που έχουμε δει πολλά περιστατικά, σε κάτι τέτοια δεν μπορούμε να συνηθίσουμε».

Στη συνέχεια προσθέτει: «Βρήκαμε το ασθενοφόρο του δήμου, που με αυτοθυσία ήρθε πάρα πολύ γρήγορα, και έτσι μόνο έφτασε το παιδί μέχρι το Θριάσιο. Εν τω μεταξύ, η ίδια η μητέρα είπε να φωνάξουμε την αστυνομία επειγόντως, για να μην διατρέξουν κίνδυνο και τα άλλα παιδάκια».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ