Μάριος Παπαγεωργίου: Οι δύο συλλήψεις ανοίγουν τον δρόμο για εντοπισμό της σορού

Παράπηγμα στον Κιθαιρώνα για τον εντοπισμό της σορού του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου ή αποτυπωμάτων και DNA που ταυτοποιούνται με το θύμα ή τους δράστες της απαγωγής και δολοφονίας του, εξερεύνησαν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών έπειτα από παραγγελία του 2ου ανακριτή, που ασχολείται με τη σοβαρή υπόθεση.

Μάριος Παπαγεωργίου: Αυτός ήταν ο ρόλος των δύο συλληφθέντων στην δολοφονία – ΒΙΝΤΕΟ

Σε αυτό το παράπηγμα, σύμφωνα με πληροφορίες, είτε κρατήθηκε ο 26χρονος Μάριος Παπαγεωργίου είτε μεταφέρθηκε νεκρός μέχρι να εξαφανιστεί η σορός του. Δυστυχώς 11 χρόνια μετά την εξαφάνισή του, σε ένα κτίσμα που δεν είχε παράθυρα και πόρτες, δεν εντοπίστηκαν ευρήματα που θα βοηθήσουν τις έρευνες. Ωστόσο ανακριτής και αστυνομικοί φέρεται να έφτασαν στους δύο άνδρες που μετέφεραν τη σορό του Μάριου Παπαγεωργίου και είναι αυτοί που ξέρουν το σημείο εξαφάνισης.

Αυτές οι συλλήψεις δεν αποκλείεται να δώσουν τέλος στην αγωνία της μητέρας του άτυχου Μάριου, Βαρβάρας Θεοδωράκη για τον εντοπισμό της σορού του παιδιού της, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

Μάριος Παπαγεωργίου: Ποιοι είναι οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν για την δολοφονία του 26χρονου

Τα παραπάνω στοιχεία και η εμπλοκή των δύο ανδρών, ηλικίας 53 και 54 ετών που συνελήφθησαν, προέκυψαν έπειτα από κατάθεση ισοβίτη κρατουμένου για ανθρωποκτονία, στον ανακριτή. Ο μάρτυρας είχε έρθει σε επαφή με άτομα που σχετίζονται με την υπόθεση, μέσα στη φυλακή.

Μάριος Παπαγεωργίου Συλληφθέντες

Μάριος Παπαγεωργίου: Καταιγιστικές εξελίξεις με δύο συλλήψεις για την αρπαγή και δολοφονία του 26χρονου

Μάριος Παπαγεωργίου Συλληφθέντες

Από το περασμένο καλοκαίρι ο ανακριτής βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με τους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής αποστέλλοντας αρκετές παραγγελίες για συγκεκριμένες ενέργειες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εμπλοκή άλλων προσώπων αλλά και τον εντοπισμό της σορού του άτυχου άνδρα. Από καταθέσεις άλλων μαρτύρων, από έρευνες σε σπίτια και οχήματα, οι αρμόδιοι αστυνομικοί συνέλεξαν νέο υλικό, από το οποίο προέκυψε η άμεση εμπλοκή των δύο ανδρών και ενδείξεις για ακόμη τέσσερις.

Ο 53χρονος που συνελήφθη φαίνεται να είναι εκείνος που είχε επαφές με τον 78χρονο «εγκέφαλο» της απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου, τον Πέτρο Μιχαλεάκο.

Ο ίδιος και ο 54χρονος φίλος του σύμφωνα με τα στοιχεία του προανακριτικού υλικού, ήταν εκείνοι που μετέφεραν τη σορό του Μάριου σε κάποιο σημείο και στη συνέχεια την εξαφάνισαν. Για τη μεταφορά φαίνεται πως χρησιμοποίησαν το όχημα του 54χρονου. Αρκετό διάστημα μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης και τις συλλήψεις, όταν ο 54χρονος κατάλαβε ότι αναφέρεται το όνομά του στη σχετική δικογραφία, πυρπόλησε και έκαψε το αυτοκίνητό του, χωρίς να υπάρχει κάποια πειστική αιτιολόγηση. Η εμπλοκή των δύο συλληφθέντων είχε προκύψει αρχικά από τις επικοινωνίες και επαφές που είχαν με τον 78χρονο «εγκέφαλο» της απαγωγής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί και εμπεριέχονται στο προανακριτικό υλικό, οι δύο συλληφθέντες  και ακόμη τέσσερις, φέρεται να εμπλέκονται στην εξαφάνιση του πτώματος του Μάριου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ