Μάριος Παπαγεωργίου: Καταιγιστικές εξελίξεις με δύο συλλήψεις για την αρπαγή και δολοφονία του 26χρονου

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση αρπαγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου.

Μάριος Παπαγεωργίου: Οι συνομιλίες που «καίνε» τους αστυνομικούς που εμπλέκονται στην δολοφονία

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ιστοσελίδα anikolouli.gr, συνελήφθησαν κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης που εκδόθηκαν από τον Ανακριτή οι πρώτοι δύο κατηγορούμενοι της πρώτης ομάδας για την αρπαγή και την δολοφονία του Μάριου, το 2012.

Το πρωί της Τρίτης (9/5) οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Ανακριτή και αναμένεται να πάρουν προθεσμία, προκειμένου να απολογηθούν για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν για άμεση συνέργεια στην αρπαγή και την ανθρωποκτονία σε βάρος του άτυχου 26χρονου, η σορός του οποίου δεν έχει ακόμα εντοπιστεί.

Μάριος Παπαγεωργίου: Νέα στοιχεία για το κρανίο που εντοπίστηκε στα Δερβενοχώρια – Τι δείχνει η έρευνα των ανθρωπολόγων

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από πηγές της ΕΛΑΣ, πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 53 και 54 ετών, που συνελήφθησαν χθες σε Νέα Σμύρνη και Καλλιθέα και φέρονται να ήταν μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία απήγαγε και δολοφόνησε τον 26χρονο Μάριο. Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι οι δύο άνδρες είναι αυτοί που μετέφεραν και εξαφάνισαν το πτώμα του 26χρονου. Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του anikolouli.gr, σε βάρος των δύο συλληφθέντων είχαν εντοπιστεί ενοχοποιητικές τηλεφωνικές συνομιλίες με τον «εγκέφαλο». Είναι εκείνοι με το υποτιθέμενο ταξίδι που έκαναν, για να πουλήσουν κάρβουνα, ενώ στην πραγματικότητα τους έχει αποδοθεί η μεταφορά και η τελική εξαφάνιση του πτώματος του Μάριου.

Μάριος Παπαγεωργίου: Θρίλερ με τα οστά που βρέθηκαν – «Αναμένονται σημαντικές δικαστικές εξελίξεις»

Αυτές οι δύο πρώτες συλλήψεις ανοίγουν την πόρτα ώστε η υπόθεση να μπει στην τελική πορεία για την πλήρη εξιχνίαση. Τα επόμενα 24ωρα, αναμένεται να ακολουθήσουν ακόμη τέσσερις συλλήψεις εμπλεκομένων στην απαγωγή και την δολοφονία του άτυχου Μάριου, που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Ο Μάριος Παπαγεωργίου είχε απαχθεί από το Παλαιό Φάληρο τον Αύγουστο του 2012 και στη συνέχεια δολοφονήθηκε.

Η έκθεση του Καναδού ερευνητή, που συντάχθηκε έπειτα από αίτημα της οικογένειας, φαίνεται να κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το πτώμα του μεταφέρθηκε στα Γεράνεια Όρη και οι δράστες εξαφάνισαν κάθε ίχνος του. Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση καταδικάστηκαν, χωρίς την ανεύρεση πτώματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ