Μάριος Παπαγεωργίου: Νέα στοιχεία για το κρανίο που εντοπίστηκε στα Δερβενοχώρια – Τι δείχνει η έρευνα των ανθρωπολόγων

Νέες πληροφορίες μεταδίδονται σχετικά με την υπόθεση-θρίλερ του Μάριου Παπαγεωργίου. Ο άτυχος Μάριος απήχθη και δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2012 σε ηλικία 26 ετών και έως τώρα δεν έχει εντοπιστεί η σορός του. Ένα κρανίο που βρέθηκε κοντά στα Δερβενοχώρια, έπειτα από την μαρτυρία ενός κρατουμένου στο «Φως στο Τούνελ» αναπτέρωσε τις ελπίδες της μητέρας του Μάριου ότι μπορεί να ανήκει στο παιδί της.

Μάριος Παπαγεωργίου: Θρίλερ με τα οστά που βρέθηκαν – «Αναμένονται σημαντικές δικαστικές εξελίξεις»

Ωστόσο, από την έως τώρα έρευνα των ειδικών ανθρωπολόγων του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών προκύπτει ότι το κρανίο δεν φαίνεται να ανήκει στον Μάριο Παπαγεωργίου.

Όπως αναφέρει το anikolouli.gr, οι οπές στο κρανίο δεν προέρχονται από σφαίρα αλλά από χειρουργική επέμβαση που είχε προηγηθεί. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι το κρανίο ανήκει σε άνδρα ηλικίας 40-50 ετών.

Μάριος Παπαγεωργίου: Τα πρώτα στοιχεία από την εξέταση του κρανίου που βρέθηκε – Τι είπε ο κρατούμενος που έδωσε την πληροφορία

Οι οριστικές απαντήσεις, πάντως, για την ταυτότητα του άνδρα στον οποίο ανήκε το κρανίο θα δοθούν από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. μέσω εξέτασης DNA.

Τα αποτελέσματα του DNA θα δείξουν με τον πιο απόλυτο τρόπο εάν το μακάβριο εύρημα σχετίζεται ή όχι με την υπόθεση του Μάριου. Στην περίπτωση που τελικώς το γενετικό δείγμα δεν ταυτοποιηθεί, θα εισαχθεί στην Εθνική Βάση Αγνοουμένων για πιθανή διασταύρωση με άλλες περιπτώσεις εξαφανισμένων και οι αρχές θα ξεκινήσουν μία νέα έρευνα για να βρουν την ταυτότητα του «ορφανού» ευρήματος.

Μάριος Παπαγεωργίου: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του – «Να βρεθεί ό,τι έχει απομείνει από το παιδί μου»

Σημειώνεται ότι στην περιοχή πραγματοποιήθηκε ακόμη μία έρευνα από κλιμάκιο ανδρών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, έπειτα από υπόδειξη του ίδιου μάρτυρα.

Ξανά στον ανακριτή ο «εγκέφαλος»

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας, ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται ακόμη και μέσα στον Μάρτιο από την ανάκριση, που βρίσκεται σε εξέλιξη για την πρώτη ομάδα που είχε συστήσει ο «εγκέφαλος» και παρέμενε όλο αυτόν τον καιρό ασύλληπτη.

Όπως επισημαίνουν οι σχετικές πληροφορίες, ο άνθρωπος που οργάνωσε και εκτέλεσε το σχέδιο απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου, έχει περάσει από το γραφείο του ανακριτή και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να περάσουν την ίδια πόρτα και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι. Ανάμεσα τους, και οι δύο γιοι του, ένας νυν και ένας πρώην αστυνομικός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ