Survivor All Star: Μαρτίκας εναντίον Μπάρτζη – «Με ξένα πορτοφόλια πουλάς μαγκιές Μπάρτζη;»

Μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ του Νίκου Μπάρτζη και του Σπύρου Μαρτίκα. Στο χθεσινό επεισόδιο (10/5) του “Survivor All Star“, ο Μαρτίκας κατηγόρησε τον Μπάρτζη, πως προσπαθεί να τον διώξει από το ριάλιτι επιβίωσης “με ξένα πορτοφόλια”.

Survivor All Star: Η Formula 1, η κρίση στη σχέση Μαριαλένας-Σάκη και η αποχώρηση

“Χθες ήμασταν θεατές σ’ ένα μοναδικό θέατρο του παραλόγου σε μία μοναδική παράσταση. Μια πρωτοφανής εξέλιξη, μια πρωτοφανής παράσταση, στημένη τόσο ωραία. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Δεύτερη χρονιά στο παιχνίδι και δεν έχω ξαναζήσει ποτέ κάτι τέτοιο. Η απόγνωση τεράστια, ο φόβος τεράστιος” δήλωσε αρχικά στην προσωπική του συνέντευξη ο παίκτης.

Ενώ στην συνέχεια μίλησε για την “εμμονή” του πρώην φίλου του, Νίκου Μπάρτζη, να τον διώξει από το παιχνίδι, για μη αγωνιστικούς λόγους: “Η εμμονή του Μπάρτζη, μετά την ενδέκατη μου παραμονή, για να αποχωρήσω είναι τεράστια κι οι λόγοι δεν είναι αγωνιστικοί, αλλά ότι ο χρόνος κυλά κι ο Μαρτίκας είναι ακόμα στο παιχνίδι. Αυτό φοβίζει. Ο διορατικός Τάκης αποκάλυψε την πρόθεση του Μπάρτζη, που ο ίδιος ομολόγησε σε προσωπική του συνέντευξη. Παρακαλούσε ο Μπάρτζης έναν έναν από την ομάδα μας, με όλη του την ψυχή να ψηφίσουν τον ίδιο, έτσι ώστε να έχει στο χέρι του τον δεύτερο υποψήφιο και να επιλέξει ή τον Μάριο ή τον Ηλία για έναν και μόνο σκοπό, να αποχωρήσει ο Μαρτίκας. Ποιος θα πληρώσει για την στήριξη του Ηλία ή του Μάριου, Μπάρτζη; Εσύ; Για να εξυπηρετήσεις τα εγωιστικά σου καπρίτσια και τον σκοπό σου να αποχωρήσει ο Μαρτίκας από το παιχνίδι, θα το πληρώσεις εσύ; Ή θέλεις να εκμεταλλευτείς τον κόσμο του Ηλία ή του Μάριου για να αποβάλεις τον Μαρτίκα; Με ξένα πορτοφόλια πουλάς μαγκές Μπάρτζη;

Στάθης Σχίζας: Το Survivor, οι απάνθρωπες συνθήκες και ο χωρισμός από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

“Αφού κατάλαβες ότι σε όσα έχεις πει αυτοαναιρείσαι εσύ ο ίδιος και δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα απ’ όσα λες, ξέσπασες σε κλάματα για να σε λυπηθούν όλοι. Το χειρότερο πράγμα στην ζωή μου είναι να υποτιμήσω τον εαυτό μου. Εγώ ο ίδιος δεν θα το κάνω ποτέ αυτό και δεν θα πληγώσω ποτέ τον εαυτό μου, υποτιμώντας τον” είπε στο τέλος ο Σπύρος Μαρτίκας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ