Μάριος Παπαγεωργίου: Αυτός ήταν ο ρόλος των δύο συλληφθέντων στην δολοφονία – ΒΙΝΤΕΟ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σκοτεινή υπόθεση της δολοφονίας που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν από 12 χρόνια, αυτής του Μάριου Παπαγεωργίου.

Μάριος Παπαγεωργίου: Ποιοι είναι οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν για την δολοφονία του 26χρονου

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκονται δύο άνδρες, που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου. Ο άτυχος 26χρονος είχε απαχθεί από το Παλαιό Φάληρο, τον Αύγουστο του 2012 και στη συνέχεια δολοφονήθηκε. Οι δράστες φρόντισαν να εξαφανίσουν το πτώμα του, που έως τώρα δεν έχει εντοπιστεί.

Οι δύο συλλήψεις έγιναν τη Δευτέρα 8 Μαΐου, σε Νέα Σμύρνη και Καλλιθέα. Πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 53 και 54 ετών, και, όπως εκτιμούν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., είναι αυτοί που μετέφεραν και εξαφάνισαν το πτώμα του Μάριου Παπαγεωργίου. Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Μάριος Παπαγεωργίου: Καταιγιστικές εξελίξεις με δύο συλλήψεις για την αρπαγή και δολοφονία του 26χρονου

Πρόκειται για έναν ιδιοκτήτη καταστήματος εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο της Αθήνας και έναν πρώην εργαζόμενος σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στα νότια προάστια.

Μάριος Παπαγεωργίου Συλληφθέντες Μάριος Παπαγεωργίου Συλληφθέντες

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για GNTM: Είναι σαν τον πρώην που πρέπει να ξεχάσεις

Τα δύο πρόσωπα τα οποία συνελήφθησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν τηλεφωνικές συνομιλίες με τον «εγκέφαλο» της υπόθεσης ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και σε δεύτερο βαθμό. Οι δύο συλληφθέντες φέρονται να έκαναν ταξίδι με τη δικαιολογία ότι θα πουλούσαν κάρβουνα, ενώ σκοπός τους ήταν η μεταφορά και η εξαφάνιση του πτώματος του Μάριου.

«Αυτό το οποίο φαίνεται από τη δικογραφία είναι ότι σε πρώτη φάση συμμετείχαν στο ραντεβού του θανάτου που έστησε ο “εγκέφαλος” στον Μάριο στη Νέα Πέραμο τον Αύγουστο του 2012, όπου και εκεί δολοφονήθηκε και στη συνέχεια ότι είχαν εμπλοκή στην εξαφάνιση της σορού του Μάριου» ανέφερε ο δικηγόρος της μητέρας του Μάριου, ο Νίκος Ρουσσόπουλος.

Οι δύο κατηγορούμενοι, 53 και 54 ετών, οι οποίοι μάλιστα δεν δίστασαν να εμφανίζονται στα δικαστήρια ως μάρτυρες κατηγορίας του «εγκεφάλου», την Παρασκευή θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή για να απαντήσουν στα κρίσιμα ερωτήματα του και κυρίως στο πού και πώς εξαφανίστηκε το πτώμα του Μάριου Παπαγεωργίου, όπως ζητάει εναγωνίως η μητέρα του.

Ο ρόλος των δύο συλληφθέντων

Ο ρόλος των δύο συλληφθέντων είναι ιδιαίτερα κομβικός, καθώς συμμετείχαν στο ραντεβού θανάτου σε βάρος του Μάριου Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με το MEGA, οι δύο άνδρες φαίνεται ότι έβαλαν τη σορό του Μάριου στο πορτ-μπαγκάζ ενός μαύρου αυτοκίνητου, την μετέφεραν αρκετά χιλιόμετρα μακριά στο Όρος Πατέρας, στην παλιά νατοϊκή βάση. Δέκα ημέρες αργότερα με ένα πορτοκαλί βαν την μετέφεραν στην περιοχή της Φθιώτιδας, εκεί όπου την εξαφάνισαν.

Σημειώνεται, ότι είχαν σχέση με τον εγκέφαλο της συμμορίας που σχεδίασε την αρπαγή του Μάριου, με σκοπό να αρπάξουν 620.000 ευρώ που είχε η μητέρα του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα επόμενα 24ωρα, αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες τέσσερις συλλήψεις εμπλεκομένων στην πολύκροτη υπόθεση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ