Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Προσέλαβαν τον σωματοφύλακα της Κιμ Καρντάσιαν – Οι φόβοι για την ασφάλειά τους

Η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται ότι έχει προσλάβει τον πρώην σωματοφύλακα της Κιμ Καρντάσιαν για να την κρατήσει ασφαλή.

Μέγκαν Μαρκλ: Για πεζοπορία μετά την στέψη του βασιλιά Καρόλου

Η Δούκισσα του Σάσεξ, 41 ετών, εθεάθη με τον πρώην σωματοφύλακα της Αμερικανίδας σταρ των ριάλιτι, ενώ πήγε για έναν περίπατο το Σαββατοκύριακο – λίγες ώρες μετά την στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ.

Η μητέρα δύο παιδιών φόρεσε μαύρο κολάν και ένα ασορτί, φαρδύ μπλουζάκι για την έξοδο, καθώς και ένα χακί σακάκι, το οποίο έδεσε στη μέση της.

Χαμός στο Twitter με την Μέγκαν Μαρκλ- «Μπήκε κρυφά στη στέψη μεταμφιεσμένη;»

Οι κορυφαίοι σωματοφύλακες μπορεί να κοστίζουν έως και 1.800 δολάρια την ημέρα. Η προστασία της Μέγκαν και του Χάρι έπαψε να χρηματοδοτείται από τους Βρετανούς φορολογούμενους το 2020 όταν αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τον ενεργό τους ρόλο στη βασιλική οικογένεια, το γνωστό Megxit.

Η Μέγκαν Μαρκλ θέλει να γίνει «Βασίλισσα του Χόλιγουντ» αφού υπέγραψε συμφωνία πολλών εκατομμυρίων

Μόλις πρόσφατα ο Χάρι και η Μέγκαν απέλυσαν τον σωματοφύλακα Αλμπέρτο ​​Αλβάρεζ, 46 ετών, ο οποίος εργαζόταν στο παρελθόν για τον Μάικλ Τζάκσον, λόγω ανησυχιών για τις καταδίκες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και για καταγγελία ενδοοικογενειακής βίας.

Η Μέγκαν Μαρκλ απουσίαζε από τη στέψη στο Ηνωμένο Βασίλειο, επιλέγοντας να μείνει πίσω στις ΗΠΑ για να γιορτάσει τα τέταρτα γενέθλια του γιου της Άρτσι στο σπίτι της στο Μοντεσίτο. Ο Χάρι, 38 ετών, παρακολούθησε τη μεγάλη μέρα του Βασιλιά Καρόλου, αλλά μετά έσπευσε να επιστρέψει στην Καλιφόρνια, χωρίς να  μιλήσει με την οικογένεια του.

Κατευθύνθηκε κατευθείαν στο αεροδρόμιο μόλις ολοκληρώθηκε η τελετή, και βρισκόταν στο αεροπλάνο προτού ο πατέρας του και η θετή του μητέρα Καμίλα, η πρόσφατα στεφθείσα βασίλισσα, είχαν ολοκληρώσει τη λήψη των επίσημων πορτρέτων τους.

βασιλιάς Κάρολος Καμίλα

Μια πηγή είπε ότι ενώ τα περισσότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας «αντιμετώπισαν με ανακούφιση» το γεγονός ότι ο Χάρι δεν πήγε μαζί τους στον εορτασμό στη συνέχεια, ο βασιλιάς Κάρολος, 74 ετών, φαινόταν « πραγματικά πολύ απογοητευμένος που ο μικρότερος γιος του δεν έμεινε». 

Ο Κάρολος ευχαρίστησε όσους εργάστηκαν σκληρά για να κάνουν τη μέρα τόσο ξεχωριστή, προτού αποτίσει φόρο τιμής σε «αυτούς που δεν ήταν εκεί», συμπεριλαμβανομένου του Άρτσι, στον οποίο ευχήθηκε χρόνια πολλά «όπου κι αν ήταν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ