Μάνδρα: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 14χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τον αδελφό του

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα, Σάββατο ο 14χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 17χρονο αδελφό του στη Μάνδρα. Ο 14χρονος είπε ότι σκότωσε κατά λάθος τον αδελφό του, με τον οποίο είχαν πάει μαζί στη στάνη της οικογένειας, καθώς τον πέρασε για αγριογούρουνο.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και η ιατροδικαστική εξέταση – νεκροψία σήμερα το πρωί. Σημειώνεται ότι το θύμα βρέθηκε να έχει ένα τραύμα ψηλά στην πλάτη, κοντά στον αυχένα, αν και ο ιατροδικαστής που έσπευσε στον τόπο του εγκλήματος έκανε λόγο και για πιθανό δεύτερο τραύμα, μπροστινό, στον θώρακα. Αν ισχύει αυτό – κάτι που θα φανεί από την ολοκλήρωση της νεκροψίας- τότε καταρρίπτεται ο ισχυρισμός του «κατά λάθος» όπως λένε έμπειροι αστυνομικοί.

Επίσης το γεγονός ότι κατά την πρώτη αυτοψία στον χώρο δεν είχε βρεθεί η κυνηγετική καραμπίνα, προκαλεί ερωτήματα για το εάν το όπλο υπήρχε εξαρχής εκεί ή τοποθετήθηκε εκ των υστέρων.

Η υπόθεση «δεν κλείνει»

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, παρά την ομολογία του 14χρονου η υπόθεση «δεν κλείνει» και οι έρευνες των αστυνομικών στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση, αναζητώντας απαντήσεις καθώς τα κενά που υπάρχουν σχετικά με την απόσταση και το πώς πυροβολήθηκε ο άτυχος 17χρονος παραμένουν.

Οι Αρχές εκτιμούν ακόμη ότι ο πατέρας γνώριζε τι ακριβώς είχε συμβεί από το βράδυ της Πέμπτης ή το πρωί της Παρασκευής. Πρόκειται να εξετάσουν ακόμη και αν εμπλέκεται και άλλο άτομο στον θάνατο του 17χρονου.

Οι γείτονες μιλούν για μια οικογένεια ήσυχη και χαρακτηρίζουν τον 17χρονο ως ένα «καλό παιδί». Ωστόσο, αποκαλύπτεται πως είχε γίνει δύο φορές καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» από άνθρωπο, ο οποίος μίλησε για παιδιά παραμελημένα, με περίεργα τραύματα. Παράλληλα, συμμαθητές των παιδιών είπαν πως τα αδέρφια δεν πήγαιναν τακτικά στο σχολείο.

Μάλιστα αυτή η οικογένεια έχει βιώσει ακόμη μία τραγωδία στο παρελθόν. Πριν από περίπου δέκα χρόνια, ένα από τα παιδιά της οικογένειας βρήκε τον θάνατο όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε μέσα σε τζάκι και κάηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ