Έγκλημα στην Μάνδρα: Είχε καεί στο τζάκι ένα από τα παιδιά της οικογένειας – Νέες πληροφορίες για την δολοφονία του 17χρονου

Νέες πληροφορίες για την υπόθεση δολοφονίας 17χρονου στη Μάνδρα.

Παρά την ομολογία του 14χρονου ότι σκότωσε, κατά λάθος, τον αδελφό του, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η υπόθεση δεν έχει «κλείσει» και η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για το έγκλημα συνεχίζεται.

Οι γείτονες μιλούν για μια οικογένεια ήσυχη και χαρακτηρίζουν τον 17χρονο ως ένα «καλό παιδί». Ωστόσο, αποκαλύπτεται πως είχε γίνει δύο φορές καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» από τον ίδιο άνθρωπο, ο οποίος μίλησε για παιδιά παραμελημένα, με περίεργα τραύματα. Παράλληλα, συμμαθητές των παιδιών είπαν πως τα αδέρφια δεν πήγαιναν τακτικά στο σχολείο.

Σύμφωνα με το MEGA, ο άνθρωπος που έκανε τις καταγγελίες είναι σε έξαλλη κατάσταση και λέει πως “αν είχαν επέμβει τότε οι αστυνομικές αρχές και η εισαγγελία και είχαν δει τι συνέβαινε σε αυτά τα παιδιά και την οικογένεια ίσως να μην υπήρχε ποτέ αυτή η τραγική εξέλιξη”»

Μάλιστα αυτή η οικογένεια έχει βιώσει ακόμη μία τραγωδία στο παρελθόν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, πριν από περίπου δέκα χρόνια, ένα από τα παιδιά της οικογένειας βρήκε τραγικό θάνατο όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε μέσα σε τζάκι και κάηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ