Μακελειό στην Αρτέμιδα: Αυτοί είναι οι 6 Τούρκοι που έπεσαν νεκροί – Φωτογραφία ντοκουμέντο της Milliyet

Στο φως φέρνει η τουρκική εφημερίδα Milliyet τα ονόματα των έξι θυμάτων που «γάζωσαν» εκτελεστές στην Αρτέμιδα, ενώ δημοσιεύει και φωτογραφία τους. Τα ΜΜΕ της γείτονος παρακολουθούν όσα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας και αναφέρονται και στη δράση της συμμορίας Τούρκων εκτελεστών, γνωστής ως «Daltons» που κατηύθυνε ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Μπαρίς Μπογιούν, ο οποίος φέρεται να είναι φυγάς στην Ιταλία.

Μακελειό στην Αρτέμιδα: Πώς στήθηκε η ενέδρα θανάτου στους 6 Τούρκους – Στο μικροσκόπιο μαρτυρίες για τους δράστες

Νεκροί είναι, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, οι Αμπντουραχμάν Τεκρού, Οζκάν Καάν Τοζλού, Μπαρίς Τσαγάν, Ομέρ Κανζά και Μπουράκ Ταχμάζ.

Ο Μπουγιούν φημίζεται για τη συμμορία πληρωμένων δολοφόνων με μοτοσικλέτες που έχει ιδρύσει στην Κωνσταντινούπολη και έχει δεχθεί στο παρελθόν επιθέσεις στο εξωτερικό.

Αρτέμιδα: Συμπληρώθηκε το παζλ της δολοφονίας των «έξι» – Η συμπλοκή στη Γαλλία και η βεντέτα με αντίπαλη συμμορία – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Αρτέμιδα Μακελειό Μπαρίς Μπογιούν

Σύμφωνα με την Milliyet, μετά τη δολοφονία έγινε ανάρτηση σε λογαριασμό στο TikTok με την ονομασία «Red Kit gang» που αναφέρει «πήραμε την εκδίκησή μας, ανεβάζοντας βίντεο και φωτογραφίες.  Άλλη ανάρτηση του ίδιου λογαριασμού φέρεται να δείχνει τους 6 νεκρούς.

Μακελειό στην Αρτέμιδα: Εντοπίστηκε το κρησφύγετο των έξι θυμάτων – Οι νέες πληροφορίες
@redkitler REDKİTLER AFFETMEZ ☝️ #FERHATMARDİN #REDKİTLER #ferhatmardininkardeşleriyiz #ersubüyüktunç #barisboyun #ramazanbaygara #baygaralar #daltonlar #dltyoldas ♬ orijinal ses – 🦅𝐁𝐀𝐘𝐆𝐀𝐑𝐀𝐋𝐀𝐑🦅

Μάλιστα, η εφημερίδα αναφέρει ότι η ΕΛ.ΑΣ επικοινώνησε με τις τουρκικές Αρχές προκειμένου να διαπιστώσει εάν είναι αληθινές οι αναρτήσεις, αλλά και πληροφορίες σχετικά με τα θύματα.

Μυστήριο με τον έβδομο ένοικο του σπιτιού

Και έβδομο άτομο έμενε στο σπίτι που είχαν νοικιάσει οι έξι Τούρκοι στην Αρτέμιδα, σύμφωνα με τον πρόεδρο των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη. Ο ίδιος μιλώντας για το μακελειό με τις έξι εκτελέσεις εκτίμησε ότι τα θύματα βρίσκονταν στην Ελλάδα για να κρυφτούν αλλά κάποιος τους «έδωσε».

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο κ. Καλλιακμάνης, ενδεχομένως το έβδομο άτομο να ήταν εκείνο που συνελήφθη στο Ελευθέριος Βενιζέλος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν σφαίρες, για τις οποίες δεν είχε εξηγήσεις για το πώς τις είχε πάνω του.

Όπως όλα δείχνουν, τα θύματα έφυγαν βιαστικά, αφού ήταν έξι άτομα μέσα σε ένα πενταθέσιο όχημα, με πλαστές πινακίδες.

Μέχρι στιγμής έχει ταυτοποιηθεί μόνο ένας εξ αυτών και πρόκειται για άτομο που είχε περάσει στη χώρα από τον Έβρο. Οι υπόλοιποι, σύμφωνα με τον Γιώργο Καλλιακμάνηήρθαν στην Ελλάδα μέσω κάποιου νησιού«για να περάσουν απαρατήρητοι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ