Βίντεο: Ο έντονος διάλογος στα παρασκήνια των VMAs 2023- Τι είπε η Megan Thee Stallion στον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ

Η Megan Thee Stallion είχε έναν έντονο διάλογο με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στα παρασκήνια των VMAs 2023. Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από τα παρασκήνια, η ράπερ – της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Μέγκαν Πιτ – φαινόταν να είναι ενοχλημένη με τον Τίμπερλεϊκ.

Η ερμηνεύτρια του “Savage” φαίνεται να σηκώνει το δάχτυλό της και να μιλά με έντονες κινήσεις και εκφράσεις στον διάσημο τραγουδιστή που ήταν με τα υπόλοιπα μέλη των NSYNC. 

Ωστόσο, πολλές πηγές λένε στην Page Six ότι η σύντομη συνάντηση ήταν κάθε άλλο παρά έντονη. «Η Meg αγαπά τον Justin», λέει μια πηγή. «Του είπε, “Όχι, όχι, όχι, δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ πριν”. Ήταν η πρώτη τους συνάντηση και ήταν ενθουσιασμένη».

Μία δεύτερη πηγή προσφέρει μια ελαφρώς διαφορετική εξήγηση για την αντίδρασή της. «Η Μέγκαν δεν ήθελε αυτή να είναι η πρώτη συνάντηση με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, έτσι του είπε «Όχι τώρα»», περιγράφει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ο Τίμπερλεϊκ, 42 ετών, επανενώθηκε με τους συναδέλφους του στους *NSYNC , JC Chasez, Lance Bass, Chris Kirkpatrick και Joey Fatone, στο Prudential Center στο Newark, NJ, την Τρίτη, έπειτα από εβδομάδες φημών ότι το ποπ συγκρότημα είχε ένα νέο έργο στα σκαριά.

Ο κόσμος ξέσπασε σε επευφημίες όταν η μπάντα μπήκε μαζί στη σκηνή των VMA για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια. Η Taylor Swift ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με τη συνάντησή τους στη σκηνή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ