Μακελειό στην Αρτέμιδα: Εντοπίστηκε το κρησφύγετο των έξι θυμάτων – Οι νέες πληροφορίες

Εντοπίστηκε το κρησφύγετο των έξι ανδρών, που δολοφονήθηκαν χθες στην Αρτέμιδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης κατάφεραν να εντοπίσουν το σπίτι, όπου διέμεναν οι έξι άνδρες, αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες αλλά και βίντεο, από την ανάλυση των οποίων κατάφεραν να «χαρτογραφήσουν» την διαδρομή που ακολούθησαν χθες, πριν φτάσουν στο σημείο όπου έπεσαν νεκροί από τα σφοδρά πυρά, στην οδό Αρίωνος στην Αρτέμιδα.

Το σπίτι αυτό βρίσκεται στην ίδια περιοχή, στην Αρτέμιδα, και το είχαν νοικιάσει από το περασμένο καλοκαίρι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, οι άνδρες που έπεσαν νεκροί από τους πυροβολισμούς ήρθαν στην Ελλάδα με το αυτοκίνητο που φέρει πλαστές γερμανικές πινακίδες τον περασμένο Ιούλιο, περνώντας από το τελωνείο των Ευζώνων. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούν να μάθουν τι έκαναν στην Ελλάδα από την ημέρα που έφτασαν στη χώρα μας και σε ποια περιοχή δραστηριοποιούνταν.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως και οι έξι άνδρες ανήκαν στην ίδια συμμορία και έχουν στείλει τα αποτυπώματα και τις φωτογραφίες τους μέσω της Ιnterpol στις αρχές άλλων χωρών. Γνωρίζουν πάντως ότι δραστηριοποιούνταν στη Γαλλία στη διακίνηση ναρκωτικών.

Ένας εκ των έξι νεκρών είχε συλληφθεί για παράνομη είσοδο στη χώρα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος, υπήκοος Τουρκίας, είχε εισέλθει στην Ελλάδα από το Διδυμότειχο πριν από έξι μήνες. Σημειώνεται ότι στην υπόθεση έχει εμπλακεί και η ΕΥΠ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ