Blue Horizon: «Νόμιζα ότι είναι μαύρος, Πακιστανός» είπε ο ύπαρχος του πλοίου για τον Αντώνη

Αδιανόητοι είναι οι χαρακτηρισμοί του υπάρχου του πλοίου Blue Horizon για τον Αντώνη, λίγα λεπτά μετά την δολοφονία του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά. Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο πλοίαρχος και ο ύπαρχος του Blue Horizon κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Blue Horizon: «O καπετάνιος είναι συγκλονισμένος, επιθυμεί διακαώς να δικαστεί δίκαια» – Τι δηλώνει ο δικηγόρος του

Σε ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε το MEGA, ο ύπαρχος λέει στον πλοίαρχο του Blue Horizon ότι νόμιζε ότι ο Αντώνης ήταν «μαύρος Πακιστανός», προσπαθώντας να δικαιολογήσει το σπρώξιμο που οδήγησε στον θάνατο τον 36χρονο.

«Εγώ νόμιζα ότι δεν είχε εισιτήριο. Νόμιζα ότι είναι μαύρος, Πακιστανός, γιατί καθόταν εκεί απ’ έξω και γύριζε γύρω – γύρω. Μα δεν μας έδειξε κανένα εισιτήριο. Εμένα το μόνο που μου είπε ήταν “εγώ θα ταξιδέψω”» ακούγεται να λέει ο ύπαρχος.

Blue Horizon – Δικηγόρος οικογένειας Αντώνη Καργιώτη στο enikos.gr: Υπάρχουν κι άλλοι υπαίτιοι και παραλείψεις

Ακούστε τα λόγια σοκ του υπάρχου:

«Μακάρι να μπορούσα να εξηγήσω σε όλους την συμπεριφορά μου» – Οι πρώτες δηλώσεις του υπάρχου για την δολοφονία του Αντώνη

Συντετριμμένος δηλώνει ο ύπαρχος του Blue Horizon, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά. Ο ύπαρχος σπάει την σιωπή του και κάνει δηλώσεις για πρώτη φορά, ισχυριζόμενος ότι δεν είχε σκοπό να κάνει κακό σε κάποιον.

Blue Horizon: «Μακάρι να μπορούσα να εξηγήσω σε όλους την συμπεριφορά μου» – Οι πρώτες δηλώσεις του υπάρχου για την δολοφονία του Αντώνη

Μετά την κατάθεσή του στον ανακριτή, ο ύπαρχος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1. «Είμαι συντετριμμένος. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη. Δεν είχα τίποτα προσωπικό με το παιδί. Δεν τον ήξερα», λέει αρχικά.

Συνεχίζοντας, ο ύπαρχος σημειώνει: «Θέλω να με πιστέψετε όλοι ότι δεν είχα σκοπό να κάνω κακό σε κανέναν. Μακάρι να μπορούσα να αντικρίσω την οικογένεια του Αντώνη και να τους έλεγα πόσο λυπάμαι για αυτό που συνέβη. Μακάρι να μπορούσα να εξηγήσω σε όλους την συμπεριφορά μου».

Υπενθυμίζεται ότι κατά την απολογία του, ο ύπαρχος, φέρεται να υποστηρίζει, ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για ό,τι συνέβη, αλλά δεν αποδέχεται το νομικό χαρακτηρισμό της πράξης ως ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο. «Πάτησε στο νύχι του καταπέλτη. Γλίστρησε κι αυτός κι εγώ. Εκείνος έπεσε. Ήθελα να πέσω να βοηθήσω, αλλά είχε ήδη απομακρυνθεί το πλοίο» φέρεται να ισχυρίστηκε ο ίδιος στην απολογία του. Πρόσθεσε μάλιστα ότι όταν γύρισε προς τα πίσω για να πάρει σωστικό μέσο, «ο άνθρωπος είχε πνιγεί από την περιδίνηση».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ