Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Κρίση στη σχέση της Βασιλικής και του Φίλιππου

Με κομμένη την ανάσα θα παρακολουθήσουν, όπως όλα δείχνουν, οι φανατικοί τηλεθεατές της δραματικής σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς» τον τρίτο κύκλο. Ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν όσους παρακολουθούν την σειρά, θα είναι και η σχέση της Βασιλικής και του Φίλιππου.

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Ορέστης και Ασπασία αποκτούν εμμονή ο ένας με τον άλλον

Οι δύο τους είναι από τα πιο αγαπητά ζευγάρια και παρότι η σχέση τους έχει περάσει από 40 κύματα, έχουν καταφέρει και είναι μαζί ενώ απέκτησαν και μία κόρη, την μικρή Στέλλα.

Όμως στον τρίτο κύκλο της σειράς το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει δυσκολίες, καθώς σύμφωνα με τον «Τηλεθεατή» ο παρ’ ολίγον πνιγμός της Βασιλικής φαίνεται πώς φέρνει επαναπροσδιορισμό στη σχέση της με τον Φίλιππο.

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Χάιδω και Φίλιππος στο στόχαστρο της οικογένειας Βαφέα

Συγκεκριμένα, ο Μιλτιάδης καταφέρνει και σώζει την Βασιλική από βέβαιο πνιγμό, κάτι που στα μάτια της φαντάζει ως ο σωτήρας της. Ούσα ευάλωτη από όσα έγιναν σε συνδυασμό με τις ζήλιες του Φίλιππου, τα δεδομένα στο μυαλό της αρχίζουν να αλλάζουν.

Νιώθει εγκλωβισμένη, απογοητευμένη από τη μοίρα που της έχει επιφυλάσσει η ζωή και θέλει να βρει ένα αδιέξοδο. Ο Μιλτιάδης φαντάζει ιδανικός αν και σε πρώτο χρόνο τα αισθήματά της είναι μόνο φιλικά. Μόνο που τα δύο παιδιά έρχονται πιο κοντά, με τη Βασιλική να αναπτύσσει συναισθήματα για εκείνον κάτι που δημιουργηθεί ρήξη στη σχέση της με τον Φίλιππο.

Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Η Δήμητρα και ο Κουράκος κάνουν έρωτα

Από την άλλη, ο αδελφός του Μιλτιάδη, Σωτήρης, θεωρεί τη σχέση της Βασιλικής με το Μιλτιάδη σαν δώρο Θεού αφού θα έχει την ευκαιρία να καταστρέψει με ευκολία τη Χάιδω και την οικογένειά της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ